Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

selina79

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
1.489
2
Merhaba,

burda herkez bebek sekerlerin ve mevlüt sekerlerin resimlerini eklesin. Bakalim ne kadar degisik modeller var :))

bunlar bizim mevlüt sekerlerimiz olucak, yaninda örgü yelekler olucak kismetse.

bunlarin icine daha lavanta keseler yapicam. Bebek sekerlerimi herhalde augustos sonu gibi yaparim.

yok bunlari ben ördürdüm, kendim örgü bilmedigim icin. Bunlar normal boy degil, minik minik.

selinacım çok güzeller......:asigim::asigim:eek:puyorumnanaktan

kızlar bugün eminönüne gittim bebek şekeri işimi hallettim...bayağı yoruldum ama içime sinen bir şeker oldu...

bu şekerimiz

img0857u.jpg

buda sepetimiz

img0854j.jpg

kızlarr bebek şekeri malzememi aldımm..şimciklik bademi almadığım için küp şekerle münük bi deneme yaptım,hemen sise gösteriim dedimm:)) büyük ihtimal biçok yerde görmüşsünüsdür bunu ama hem fiyatı uygun hem de ben biblo olayını çok semiorum oyüsden bunu seçtim..hemde kızımnan benim kalbim benim bedenimde atıyo ya hani,ondan bunu şeyettimm opuyorumnanaktan bakın bakiim beğencekmisiniss

badem sekerleri ne zaman doldurmayi düsünüyorsunuz? Ben drajeler sicaktan catlar diye augustosu bekleyim dedim. Siz nasil yapicaksiniz? Mevlüt sekerler lavantali olucak, onlari erkenden doludurup, Mevlüt günü lavantali kolanya ile koku verip dagitcam yerimseniben.
En azindan onlar hazir olur.

ben de şimdilik hazırlamıyorum şekerleri..ağustos sonu gibi düşünüyorum bi aksilik olmassa..

ayy hepinizinkiler çook güzel yaa bayıldımm ben daha erken diye düşündüğüm için almadım kendim zaten yapmayacağımda ama benimki altı tül üstünde değişik figürlerde bebiş bibloları olcek 5 çeşit biblo beğendim hepsinden 25 tane yaptıracağım bi dahaki kemeraltına gittiğimde resimlerini çeker yollarım size opuyorumnanaktan ama kemeraltında neler var neler insanın bebk olası geliyo valla

ayy hepinizinkiler çook güzel yaa bayıldımm ben daha erken diye düşündüğüm için almadım kendim zaten yapmayacağımda ama benimki altı tül üstünde değişik figürlerde bebiş bibloları olcek 5 çeşit biblo beğendim hepsinden 25 tane yaptıracağım bi dahaki kemeraltına gittiğimde resimlerini çeker yollarım size opuyorumnanaktan ama kemeraltında neler var neler insanın bebk olası geliyo valla

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm 2009 ekim anne adayları.ayyy birden geçen yılki benim halim geldi gözümün önüne az dolaşmamıştım sitelerde sonra ramazan ayında eminönüne gitmiştim ordan malzemeleri alıp kendim yapmıştım.ben şeker koymadım lavanta koymuştum naçizane önerim sizlere bebeğinizin genelde hastanede çekiliyor ama olmazsa kendiniz çekin minik minik mevlit şekerine zımbalayın ben öyle yapmıştım hem lavanta hem resim olunca hatırası oluyor çok beğenilmişti.bu arada ist oturan anneler eminönünde Şarkhan var onun üst katından almıştım ben malzemeleri çok uyugun ve çeşit çoktu.50 tane tül,kristal emzik,tüy hepsini 25 tl almıştım.oğluşumun şekerini fotosunu koyabilirsem söz vermiyim tabi görürsünüz.şimdiden hayırlı olsun hepinize.

gizem sen baya cok yaptiriyorsun. Ben hastane icin 40 tane yaptircam. Hastaneye cok gelen misafir olmuyor zaten. Sonra Mevlüt icin 70 tane planladim ben.

Bakalim insallah yeter.

zeynepözdil resim koyabilirsen sevinirim, bence ne kadar model olursa o kadar iyi olur :lepi:

ee çok yaptırcam tabi teyzeleri sizede göndercez yaa oğluşumla hem burda yayınlıcaz hemde yollllucaz :roflol:

X