ekgida

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar oncelikle hayirli ramazanlar. benim oglum mayis sonunda yasina girecek ama hala kendisi yemio ben yediriyorum yediririm sikinti yok ama cevremdede 1 2 ay buyuk yada lucuk bebekler var eline bisey veeince onlar yiyo benimki yemiuo ilk gecincede eline aliyo oynuyo atio minciklio ama agzina hic goturmuyo. neden dir acaba kasik catak kullanmasino ogrensin istiyorum ama benim oglan hic ogrenmeye niyeti yok napabilorom onunde 1 saatte o yiyecwk dursa agzina goturmuyo yoksa erkenmo bilemedim kusura bakmayin tesekurler

Yeni mi kendi yemesine müsade etmeye başladıniz ? Eğer öyleyse minciklayip kenara atması çok normal. Ben 6. Aydan itibaren yiyebilecek lerini dusundugum herşeyi bebeklerimin ellerine vermeye başladım. Suan 10 aylık sayilirlar ellerine verdiğim herşeyi kendileri yiyip bitirebiliyorlar. Pes etmeyin ağzına götürmüyor yemiyor diyerek. Meyve, ekmek yiyebileceği ne varsa verin eline

oncedende veriyordum ama yasi yajlasinca dah cok vermeye basladim asla agzina goturmuyo alip atiuor oyniuo vuruyor mincikliyor

oncedende veriyordum ama yasi yajlasinca dah cok vermeye basladim asla agzina goturmuyo alip atiuor oyniuo vuruyor mincikliyor
Bu çok normal emin olun zaten hep deniyor blw sabır işi size de biraz sabır düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…