EKG yorumlayacak olan var mı

EKG de bir şey çıktı mi acaba? Bu arada geçmiş olsun. Ne gibi şikayetleriniz vardı?

EKG de bir şey çıktı mi acaba? Bu arada geçmiş olsun. Ne gibi şikayetleriniz vardı?
Çok şükür ki çıkmadı ama panik atak hastası olduğum için ya yanlış çekildiyse ya yanlış yorumlandıysa diye düşünmeden edemedim Benim sol göğsümde yanma ve kolumda parmaklarımda ağrı vardı o yüzden gittim

mide ile ilgili bir şikayetiniz var mı? Doktor bana mide de kalpte ,göğüste yanma ve iğne batırır gibi bir his bırakıyor dedi. Böyle olunca insan kalbinden korkuyor , sanki kriz geçiriyor gibi bir his oluşuyor. Ben 7 aydan fazla oldu çarpıntı ve nefes açlığı ile uğraşıyorum. İnşallah sende bir şey yok.

Ekg yanlış mı çekilecek?
Merakımdan soruyorum EKG nasıl yanlış çekilebilir ya da çekildiyse nasıl oluyor????
EKG yi doktorlar yorumluyor nasıl yanlış yorumlanacak.

Ekg yanlış mı çekilecek?
Merakımdan soruyorum EKG nasıl yanlış çekilebilir ya da çekildiyse nasıl oluyor????
EKG yi doktorlar yorumluyor nasıl yanlış yorumlanacak.
Diyorum ya panik atak hastası olduğumdan dolayı bu şekilde düşüncelerim var diyeee

Evet var gastroentrit olmuştum yeni yeni iyileşmeye başladım. Aynen iğne batma hissi de oluyor. Bir de yanma, iğne batma hissini sinir sıkışması da yapıyormuş. Ben de panik atak olduğu için ona bağlıyorum. Sizin tüm testleriniz temiz çıktığı halde mi nefes darlığı ve çarpıntı yaşıyorsunuz?

kalp ve akciğer temiz. Burunda et varmış. Ağızdan nefes alıyorum genelde. Nefes alırken karnımı tam olarak şişiremiyorum. Gazdan mı diyaframdan mı bilemiyorum. Ağrı falan da yok karın bölgesinde.

kalp ve akciğer temiz. Burunda et varmış. Ağızdan nefes alıyorum genelde. Nefes alırken karnımı tam olarak şişiremiyorum. Gazdan mı diyaframdan mı bilemiyorum. Ağrı falan da yok karın bölgesinde.
Burundaki et nefes darlığı yapar evet babamda da vardı. Ama ağzınızdan nefes aldığınız halde hala nefes açlığı çekiyorsanız psikolojik olma olasılığı yüksek.

EKG’yi kim nasil yorumlasin Allah askina? oldu olacak bir sorun varsa acik kalp ameliyati da yapalim. bizim cocuga cekiliyor, asistan doktorlar bile internetten bir hesaplayici acip bir seyleri tek tek sayip bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…