V vuslat5 Guru Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2010 412 17 318 İçel Mersin 3 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vuslat5 #1 Merhaba kızlar bişey sorucaktım ben bu sene ygs-lys sınavına girdim ama tercih yapmadım ek tercih yapma hakkım varmı ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Merhaba kızlar bişey sorucaktım ben bu sene ygs-lys sınavına girdim ama tercih yapmadım ek tercih yapma hakkım varmı ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum
ozsu Allah'ım sana emanetiz Kayıtlı Üye 18 Ekim 2011 257 19 318 4 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi vuslat5 #2 vuslat5 .!.: Merhaba kızlar bişey sorucaktım ben bu sene ygs-lys sınavına girdim ama tercih yapmadım ek tercih yapma hakkım varmı ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet tercih yapma hakkın var diye biliyorum..Ben de ek yerleştrmeden tercih yapmayı düşünüyorum.Yalnız başvurucağın yerin senin puanından yüksek yerler olmamalı.
vuslat5 .!.: Merhaba kızlar bişey sorucaktım ben bu sene ygs-lys sınavına girdim ama tercih yapmadım ek tercih yapma hakkım varmı ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet tercih yapma hakkın var diye biliyorum..Ben de ek yerleştrmeden tercih yapmayı düşünüyorum.Yalnız başvurucağın yerin senin puanından yüksek yerler olmamalı.