Herkese merhaba. Ben bu sene ygs ye girdim. 2. ünv. için.hazırlıksız ve 8 sene üzerine girince tabii ki iyi bir puan alamadım. ama barajı geçtim tabii (yeni mezunların bazen barajı bile geçemediklerini duyunca çok ta üzülmedim:) İlahiyat istiyorum. Ama yerleşemedim.aslında bazı şehirlerdekiler tutuyor ama malum evli olunca sadece yaşadığım şehri tercih şansım var. Şimdi ek yerleştirmeleri bekliyorum ama şansım nedir bilmiyorum. Mesela geçen senenin kontenjanlarına baktım da. Sorum şu: mesela bi bölüm en düşük puanla aldığı kişi 350 ile almış. benim puanım 335. yani 15 puan fark var. Acaba şansım var mı eklerde, bilgisi olan var mı?? ya da "yok, sen seneye tekrar dene" mi diyeceksiniz:)) sanırım son dediğim ama yine de bir umut işte
tutmayabilir ilahiyat çok fazla tercih eden oluyor. ben geçen yıl 350 puanla ancak bingöle yerleşebilecektim.evet puanlar düştü geçen yıla oranla ama sanmıyorum o kadar düşmüş olsun.ilahiyat çıkışlı bir mesleğinz olsun istiyorsanız aöf+yeterlilk ile ilgilenin derim...daha rahat edersinz.hakkınzda hayırlısı olsun inşallah