ek vitaminler

birsu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
18
1
86
İçel Mersin
arkadaşlar 4.aya girdi bebeğim fakat 3 4 saatte bir en fazla 7-8 dak emiyor o da uyuyarak yetri kadar doyurmuyor kendini bence.acaba besin değeri yüksek ek bişeyler versemmi.ben çok çekiyorm 4 yaşındaki kızımdan halen yutmayı bilmiyor bugün okadar aç olmasına rağmen 3 saatte 9-10 kaşık pilav yedirdm.arkaşlar sizce oğlumdamı kızım gibi olacak ymin ederm 1 yılda on yaş yaşlanıyorm bunlarn yemesinden takmadan yapamıyorm.kızımda herşeye geç ve ezerek başlamıştm bunda o hatayı yinelemek istemiyorm ek gıda veya vitamine başlasammı tombiş biroğlum olsun istiyorm destek ve önerilerinz için şimdiden tşk.:

Benimde kızım 4 aya yeni girdi ben yavastan basladım beklemedim 4 ay bitsin diye herseyin tadına baktırıyorum elma suyu verdim bide pirincli sütlü muhallebiden yaptım ve bayılarak yedi ve inanırmısınız 1 haftada fark etti sizinki emiyormuş benimki mama yedigi için aslında basladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…