• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ek tercihte yerleşenler buraya!!

assia_baby

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
211
5
16
İzmir
arkadaşlar kuzenim çalışıyo sigortalı bi işte.ek tercih bekliyo şu an yerleşirse işi bırakıcak okula gidicek tabi burs ve yurt başvurusuda yapck yalnz kuzen kredi dğil burs istyr çıkıcağını düşünyr yalnz sigortalı çalışması bursa engel olablr diye düşünüyo ek terchte yerleşenler için sistem nasl ilerliyor hemen burs ve yurt başvurusu oluyr mu yoksa burs başvurusu ara dönemde mi oluyo yardım ederseniz çook sevinirim:16::16::16:

arkadaşlar kuzenim çalışıyo sigortalı bi işte.ek tercih bekliyo şu an yerleşirse işi bırakıcak okula gidicek tabi burs ve yurt başvurusuda yapck yalnz kuzen kredi dğil burs istyr çıkıcağını düşünyr yalnz sigortalı çalışması bursa engel olablr diye düşünüyo ek terchte yerleşenler için sistem nasl ilerliyor hemen burs ve yurt başvurusu oluyr mu yoksa burs başvurusu ara dönemde mi oluyo yardım ederseniz çook sevinirim:16::16::16:

ek tercihler ne zaman açıklanır bilmiyorum ama 29 eylüle kadar devam edecek burs başvuruları. Eğer o güne kadar açıklanmış olursa yapabilir başvurusunu. eğer o zamanı kaçırırsa bir sene daha beklemesi lazım. yurt işinden tam emin değilim ama onunda 22 eylüle kadar zamanı var sene içinde yerleşirmi bilemedim :44:

ek tercihler ne zaman açıklanır bilmiyorum ama 29 eylüle kadar devam edecek burs başvuruları. Eğer o güne kadar açıklanmış olursa yapabilir başvurusunu. eğer o zamanı kaçırırsa bir sene daha beklemesi lazım. yurt işinden tam emin değilim ama onunda 22 eylüle kadar zamanı var sene içinde yerleşirmi bilemedim :44:

canımm ek tercihlerin açıklanmasının ardından hemen yurt başvurusu olucak diyolar:44::44: sen ek tercihle mi yerleştin?

arkadaşlar size kendi hikayemi anlatayım. ben ek tercihle yerleştim geçtiğimiz yıl. hazırlık okudum. ancak sonradan okula geldiğim için herkes kaynaşmış konularda ilerideydi. yetişemedim çok zorluk çektim. sonuç hazırlıktan kaldım. bölümümden de memnun değilim. açıkta kalmamak için girdim. üstelik vakıf üniversitesi. bırakma da bırakamıyorum ailevi şeyler yüzünden. bölümden de memnun değilim. açıkta kalmayayım diye düşünüp aklınızda olmayan yerleri yazmayın sakın iyice oturup karar verin.

canımm ek tercihlerin açıklanmasının ardından hemen yurt başvurusu olucak diyolar:44::44: sen ek tercihle mi yerleştin?

yok canım ben ek tercihle yerleşmedim. bu verdiğim tarihleri kyk nın sitesinden öğrendim ek tercihler için birşey görmedim yinede bir bak belki ben dikkat etmemişimdir :44:

Back