F fatosercu Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 53 0 36 Bartın 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fatosercu #1 selam kızlar ben bartında oturuyorum eve el işi almak istiyorum.bildiğiniz .bir yer varmı.bilen varsa beni bilgilendirmenize sevinirim teşekkürler
selam kızlar ben bartında oturuyorum eve el işi almak istiyorum.bildiğiniz .bir yer varmı.bilen varsa beni bilgilendirmenize sevinirim teşekkürler
korkmakalbim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2012 986 2 0 Çankırı 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fatosercu #2 fatosercu .!.: selam kızlar ben bartında oturuyorum eve el işi almak istiyorum.bildiğiniz .bir yer varmı.bilen varsa beni bilgilendirmenize sevinirim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Fabrikalara gidin,onlar iplik temizleme gibi işler verir
fatosercu .!.: selam kızlar ben bartında oturuyorum eve el işi almak istiyorum.bildiğiniz .bir yer varmı.bilen varsa beni bilgilendirmenize sevinirim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Fabrikalara gidin,onlar iplik temizleme gibi işler verir
F fatosercu Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 53 0 36 Bartın 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fatosercu #3 benim 1 buçuk yaşında bebeğim var o biraz imka nsız canım