- 30 Temmuz 2020
- 17
- 27
- 35
- Konu Sahibi zahidergin
Merhaba hanımlar evden ek iş yaparak eşime yardımcı olmak istiyorum. Özellikle internet üzerinden neler yapabilirim fikir verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elin neye yatkın mesela örgüye mi resime mi süslemeye mi ona göre neyi yapmaktan hoslanıyosan yapabilirsin internet üzerinden. İlk baslarda cok satamıcan ama pesını bırakmazsan cok ıyı ılerleyebılırsın.Merhaba hanımlar evden ek iş yaparak eşime yardımcı olmak istiyorum. Özellikle internet üzerinden neler yapabilirim fikir verebilir misiniz?
Mesala satış yapanlar ne satıyor,bende bu konuyu takipteyiminternetten satış yaparak normal işini bırakan çok insan tanıyorum eğer sabırlı olursan sevdiğin maharetli olduğun işi yaparsan kocan sana yardım etmek için çalışıyor durumuna gelir :)
ne hakkında yazıyorsunuz süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz?Çok cüzi bir miktar kazanıyorum ama ben makale yazarak aylık birkaç faturamı ödeyebiliyorum.
Kullandığım internet sitesinde belli konular var, kaç kelime yazılacağı, işverenin ne istediği orada yazıyor. Ona göre iş seçip yazıyorum.ne hakkında yazıyorsunuz süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz?
Banada yazarmısınızKullandığım internet sitesinde belli konular var, kaç kelime yazılacağı, işverenin ne istediği orada yazıyor. Ona göre iş seçip yazıyorum.
100 kelime üzerinden fiyatlandırma oluyor. İnternet sitesinin ismini isterseniz özelden ulaşın öyle yazayım. Reklam olarak düşünülsün istemem çünkü
Bir ara araştırmıştım 100 kelime için 2.5TL gibi bir fiyat görmüştüm. İş sıklığınız nedir tahmini aylık ne kadar getirisi oluyorKullandığım internet sitesinde belli konular var, kaç kelime yazılacağı, işverenin ne istediği orada yazıyor. Ona göre iş seçip yazıyorum.
100 kelime üzerinden fiyatlandırma oluyor. İnternet sitesinin ismini isterseniz özelden ulaşın öyle yazayım. Reklam olarak düşünülsün istemem çünkü
Hala ek is dusunceniz varmidirMerhaba hanımlar evden ek iş yaparak eşime yardımcı olmak istiyorum. Özellikle internet üzerinden neler yapabilirim fikir verebilir misiniz?