ek iş isteyen var mıııı ???

melekyuzlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
46
14
Merhaba Hanımlar,,,
Ben pierre cardin satış temsilcisiyim. 6 ay önce kendi ihtiyaçlarımı almak için üye oldum ve şu anda hem ihtiyaçlarımı bedavaya getiriyorum, hemde para kazanıyorum.Detaylı bilgi aşağıdaki gibidir. Üye olmak isteyen olursa yardımcı olabilirim....

İşimiz Avrupa Networking. Ürünlerimiz arasında Pierre Cardin bay-bayan-çocuk iç giyim, gecelik, pijama takımı, çorap, tayt , kozmetik gibi ürünler var. Üyelik ücretsiz. Üyeliğiniz yapıldıktan sonra size sms ile kullanıcı bilgileriniz gelir. O bilgilerle sisteme giriş yapıyorsunuz. 1 hafta içinde de katalog elinize ulaşır. 2.5 tl kargo bedeli var. Onun dışında yaptığınız bütün siparişlerde 1.75 tl kargo bedeli ödersiniz. Sipariş vereceğiniz zaman nn az 80 liralık sipariş verebilirsiniz. Sipariş zorunluluğu kesinlikle yok. Günlük kampanyalarımız oluyor onlardan faydalanırsanız daha fazla kazanç sağlarsınız. Normal kârımız; %35 ile %40 arasıdır. Yeni üyelere özel bu aya özel 12,25 tl tl hediyemiz var. İlk siparişinizde bu tutar düşülür. Ayrıca üye ekleyerek de kazanç sağlayabilirsiniz. Eklediğiniz her aktif üyeden 10 tl para puan ve yaptığı satışlardan da %5 pirim kazanıyorsunuz. Üyenizin üyesinden %4 pirim kazanıyorsunuz. Öyle öyle 5 nesle kadar olan üyelerden prim kazanma şansınız var. Bu pirimler 100 tl yi aşarsa banka hesap numaranıza yatırılıyor. Aşmaz ise para puan olarak kullanıyorsunuz. Yaptığınız siparişler bedavaya geliyor. Sizde satış yaparak bunu nakde çevirebilirsiniz.

Reklam, Satış, referans numarası vermek, alt kadro oluşturmak, blog, satış sitesi, instagram, Facebook sayfalarına yönlendirmek, telefon, mail adresleri vermek, üye toplamak yasaktır.

X