• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek iş firsati.yeni kesfettim arkadaslar

ballimbal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
152
13
13
37
TÜRKİYE’ nin neresinde olursan ol!

İSTER EVDE BILGISAYAR BAŞINDA, İSTERSEN AKILLI TELEFONUN İLE HERYERDE!

EK GELİR ELDE ETMEK ISTEMEZMISINIZ?

-Bilgisayardan anlayan, İş arayanlar, Öğrenciler, Emekliler, Ev Hanımı ve Çalışıpta evini geçindirmekte zorlananlar.

-Sadece günde 30-120 Dakika ister İnternet ortamında, ister Akıllı Telefonunuz ile çalışarak ek gelir sağlayabilirsiniz…

-Ürün satmayacaksınız, Ürün almayacaksınız, İş’e başlamak için ve İş’e girdikten sonra ALT ÜYE oluşturmak için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

-Şirket yeni kurulmuş olup ve sistem yeni geldiği için ilk tanışanlar çok kazançlı olacak, 2016 Yılına girdiğimizde inanın geç kalmış olacaksınız!

-Üyelik için DAVET yazarak mesaj atın veyaÇAĞRI bırakın Size DAVET LİNKİgöndereyim (WhatsApp’tan da ulaşabilirsiniz.). Gelen linki tıklayarak önceinceleyiniz sonra sayfanın en altındaki formu doldurmanız ve cep telefonunuzdan onaylamanız yeterlidir. Numaram 05

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapicaz peki bilgi versen?

Sana gelen reklamlari izlicen o kadar.sen bana cagri birak yada mesajla numarani at canim ben sana link gondereyim uye ol demiyorum illa gir kendin orda yazilanlari oku incele aklina yatarsa kabul edersin

ben yaklaşık 3.5 yıldır net uzerinden çocuk giyim yapıyorum. 4 aydır da LR iş ortağıyım açıkçası küçücük bir sermaye ile bu kadar ilerleyeceğimi düşünmemiştim. Eşssiz ödül konsepti, saat , tableti telefon ve araba:) Sizde Ekibime katılmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

tam olarak işin detayını öğrenebilir miyim?
LR almanyada 30 senedir var olan bir firmadır ve aloe vera içerikli yani sağlık güzellik kozmetik makyaj gibi ürünler üretiyor ... ben ise bu ürünleri satıyor ve yeni üyeler ekleyerek bol bol kazancimi sağlıyorum ... LR firmasının bize Motive amaçlı sunduğu hediyeleri de belirtmek isterim bunlar ilk etapta kol saati tablet akıllı tel. Audi A1 mercedes Porsche gibi hediyeler garanti. .. eğer sizde kazanmak istiyorsanız bana geri yazin

Back