Ek iş fırsatı.arkadaslar ben yeni kesfettim sizede onermek istedim

ballimbal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
152
13
13
37
TÜRKİYE’ nin neresinde olursan ol!

İSTER EVDE BILGISAYAR BAŞINDA, İSTERSEN AKILLI TELEFONUN İLE HERYERDE!

EK GELİR ELDE ETMEK ISTEMEZMISINIZ?

-Bilgisayardan anlayan, İş arayanlar, Öğrenciler, Emekliler, Ev Hanımı ve Çalışıpta evini geçindirmekte zorlananlar.

-Sadece günde 30-120 Dakika ister İnternet ortamında, ister Akıllı Telefonunuz ile çalışarak ek gelir sağlayabilirsiniz…

-Ürün satmayacaksınız, Ürün almayacaksınız, İş’e başlamak için ve İş’e girdikten sonra ALT ÜYE oluşturmak için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

-Şirket yeni kurulmuş olup ve sistem yeni geldiği için ilk tanışanlar çok kazançlı olacak, 2016 Yılına girdiğimizde inanın geç kalmış olacaksınız!

-Üyelik için DAVET yazarak mesaj atın veyaÇAĞRI bırakın Size DAVET LİNKİgöndereyim (WhatsApp’tan da ulaşabilirsiniz.). Gelen linki tıklayarak önceinceleyiniz sonra sayfanın en altındaki formu doldurmanız ve cep telefonunuzdan onaylamanız yeterlidir. Numaram 05...

Merhabalar benimde ek işe ihtiyacım var özelden mesaj atamıyorum halen geçerli ise haber bekliyorum tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…