Ek iş fikirleri.

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Benim ek iş yapmam gerekiyor bu yıl.Para biriktirmemiz lazım. Akşam saatlerinde özellikle internet üzerinden yapılabilecek iş var mı? Avon ,Amway ,Farmasi,Lr hepsini denedim.Bana göre değil. Bana somut iş lazım.Al kardeşim şunu yap şu kadar para. Aylık ne olursa kardır. Az çok demem.Özellikle internet üzerinden yapılabilecek şeyler lazım bana.

Hangi konularda bilgin var?
İnternet üzerinden para kazanılacak bir iş yapmak yine belli bilgi birikimi gerektirir.
Mesela ihracat aracılığı yapabilirsin ama dil ve ihracat olaylarını bilmen lazım gibi...

benimde düsündügüm bazi seyler var ama hayata geciremeyebilirim
hediyelik sabun isi düsünüyordum ama cok fazla cogaldi
nisan tepsisi yapiyorlar
cicek buketi yapmakta alternatif olabilir
nikah sekeri , mevlüt sekeri, vs cesitli misafirlere özel günlerde sunulan hediyelikler olabilir
tabi manzemeler icin bi miktar birikim gerekir
nikah davetiyesi basimi-makinesi sart.. oda baya masrafli olur

İhracat falan hiç anlamam.Makale yaz kazana başvurdum.500 kelimelik makale 2,5 tl miş.Çok az o da.Ama başka birşey bulamadım.

Makale falan yazılabilir bence. 500 kelimeye 2.5 tl yi az buluyorsunuz ama genelde makaleler zaten çok daha fazla olur. Yani kurduğumuz her hangi bir cümle ya da paragraflar da bile bir sürü kelime kullanıyoruz. Makale başı 10 tl alsanız ayda 10 makale bile yazsanız 100 tl eder.

Günlük 5 makale zorunluymuş.Konu ve anahtar kelimeleri onlar veriyormuş. Ben de başta sizin gibi düşündüm. Ama sonra internette okuduğum yorumlar beni korkuttu biraz. Başvuru yaptım bakalım

Bu konuda herkes aynı şeyi söylüyor; o da yok! Sabun, kurabiye, tepsi cıvkı çıktı herkes satıyor. Önemli olan görüntü ucuzunu seçiyor herkes, heves işte benim de nişanımda dağıtılsın. Para kazanmak zor artık. Kaliteli malzemeyle yapıp 1 TL'ye saytıp kar elde etmek. I ıh.. Ben de baktım epey ama bir şey çıkmadı.

Gerçekten haklısınız. Bulaşmadığım iş kalmadı. Kendimden tiksindim. Hele şu katalog işleri. Özellikle ilk kayıt sırasında temsilci ile konuşurken gaza geliyorum ama sonra katalogu millete gösteremiyorum bile. Yani hiç benlik değil. Vallahi aylık 100 tl olsa razıyım ama yok.

Hatta bi ara iddaa işine bulaştım. Minik minik kazansam dedim ayda üç beş olur. Hatta bi defa 120 tl aldım.Ama ay sonunda gelir gider aynı oldu.yani kumardan kazanılmazmış öğrendim.

Nerde yaşıyorsunuz. Ben ankaradayım Ulus'ta bebek doğumunda dağıtılan şekerler varya Yada nikah şekeri onların satıldığı toptancılarda alıyorlar eleman eve getirir yapar paranı alırsın.çok bişey olmaz ama hiç yoktan iyidir. Bide örgü dikiş biliyorsan oyuncak örebilirsin. Amigurami diyorlar sanırım Yada ona benzer bişey baya satılıyor.

makale yazılarak para kazanılan bir site vardı bir ara üşünmüştüm sonra vazgeçtim hatırlamıyorum öyle bir şey uygun galiba sana

Ben küçük bir Karadeniz ilindeyim. Avondan da millete baygınlık geldi. Bir de hayvan deneyleri yapıyorlarmış.Asıl vazgeçme sebebim buydu
Arkadaşlar LR ürünlerini duydunuzmu hiç Avon gibi değil en azından hayvanlar üzerinde değil bizzat insanlar üzerinde deneniyor. Alman markası Alamn kalitesinde güzel kazançlar elde ediliyor cidden kar oranı % 40 ürünlerin hepsi doğal aloe vera içerikli ek iş arayan arkadaşlar kesinlikle tercih edebilir güvenle

bu konuda bana geridönüş yaparsanız daha detaylı bilgi verebilir ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. hepimizin derdi biraz daha fazla para kazanmak ve en doğal hakkımız 3 5 bir yerden ek gelir gelse hiç fena olmaz. bir faturamızı ödesek kar elimizdeki paraya dokunmadan öyle değilmi :) lütfen göz ardı etmeyin hafife almayın arkadaşlar araştırın LR ürünlerini her konuda yardımcı olurum

Herhangi bir özel yeteneğin yoksa sadece fizik gücü ile yapabileceğin işlere yönelmelisin. Örneğin aynı anda garsonluk ve anketörlük yapabilir tam zamanlı çalışan birinden fazla para kazanabilirsin. Benim tavsiyem eğer zamanın var ve yılmayacaksan kendini bir konuda geliştirmen. Örneğin belediyelerin veya halk eğitim merkezlerinin açtığı kurslardan ücretsiz faydalanabilirsin. Ama onun dışında adı üstünde "ek iş" yaptığın bir işin yanında iş arıyorsan ve büyük şehirde değilsen fizik gücü ile yapılabilecek günlük işlere odaklan. İnternette bir sürü örnek var şunun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…