Bebek Beslenmesi Ek gıdaya yeni başlayanlar burda yazışalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Ek gıdaya yeni başlayan anneler tecrübelerimizi deneyimlerimizi bu zorlu yoda ilerlerken paylaşmaya nedersiniz?

Kızım ceylınnaz 4buÇuk haftalık olmak Üzere bugÜn Çok aĞladı ve mama yemedı benı emmedı akŞam 7 30da az emdı Şımdı uyuyor bana yardımcı olur musunuz arkadaŞlar kızıma ıyı bakmak ıstıyorum teŞekkÜrler

merhaba canım benim oğlum da 4 buçuk aylık ben ek gıdaya yeni başladım elma suyu önce alışana kadar 2-3 kaşık sonra yavaş yavaş arttır dedi doktorumuz sonra havuç veya armut suyunu da elma suyuna karıştırarak verebilirsin birde sebze çorbası havuç patetes kabak biraz pirinç kaynatıp tel süzgeçten geçirerek yedirebilirsin 4.ay bitane kadar sadece bunları ver dedi doktor 5. ayda muhallebi ve yoğurda başlıyacağız yine yazarım canım kolay gelsin zor bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…