Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt,papstes, yumurta sarısı karistip vereblrsn korkma ya fazla aşırıya kaçma Yeter zaten fazla oldu mu bebe kusarBen patatesle başladıma ama günde bir defa ver dedi doktorum bebeğim de çok istekli akşamları da yedirsem fazla olur mu bilemedim
Neden patates ? Yani direk çok katı ve yapışkan bir sebze ile başlamanıza anlam veremedim. Biraz yumuşak şeylerle yutma becerisini geliştirin derim. Yoğurt mesela ?Ben patatesle başladıma ama günde bir defa ver dedi doktorum bebeğim de çok istekli akşamları da yedirsem fazla olur mu bilemedim
Alerjik sanırım biraz ondan yoğurtla başlamak istemedim bi kaç kere verdim daha önce çok az amaNeden patates ? Yani direk çok katı ve yapışkan bir sebze ile başlamanıza anlam veremedim. Biraz yumuşak şeylerle yutma becerisini geliştirin derim. Yoğurt mesela ?
Bende vereyim bari 2-3 defa
Alerjik birsürü şey var. Birgün hepsine başlamak zorundasınız. Zaten onlarda da 3 gün kuralı var.Alerjik sanırım biraz ondan yoğurtla başlamak istemedim bi kaç kere verdim daha önce çok az ama
Çok teşekkür ederim suyu nasıl verdiniz biberonla kabul etmiyor kızım kullanmasını bilmiyor yani başka nasıl verebilirim kaşıkla da püskürtüyorAlerjik birsürü şey var. Birgün hepsine başlamak zorundasınız. Zaten onlarda da 3 gün kuralı var.
1.gün çay kaşığı
2.gün tatlı kaşığı
3.gün çorba kaşığı.
Bu şekilde başlayabilirsiniz
Önce kabak, havuç, patates, avokado,daha sonra yoğurt akabinde meyveler.Ben patatesle başladıma ama günde bir defa ver dedi doktorum bebeğim de çok istekli akşamları da yedirsem fazla olur mu bilemedim
Doktorlar su çok şart değil diyor çünkü tadım aşamasındasınız ya daha, 6 aydan sonra illa vermek istiyorsanız verin tabi ama böbreklerini yormadan. Bende minik suluk var onun görselini ekleyeyim. Alıştırma biberonu aldık ama o çok hızlı aktı. Ben de bunu aldım ;Çok teşekkür ederim suyu nasıl verdiniz biberonla kabul etmiyor kızım kullanmasını bilmiyor yani başka nasıl verebilirim kaşıkla da püskürtüyor
Teşekkür ederimmmÖnce kabak, havuç, patates, avokado,daha sonra yoğurt akabinde meyveler.
Silikon uçlu alıştırma bardakları var ben onunla vermiştim. Her tadım sonrası az az su verin mutlaka bu su içme alışkanlığı kazandırması açısından iyi oluyor . Hemde tardımlarla artık su ihtiyacı doğuyor . her tadıma az zeytinyağ koyun hazmı kolaylaştırır. İlk sebzelerden başlayın sonra yogurt kahvaltı tadımları en son meyve tadımları .Çok teşekkür ederim suyu nasıl verdiniz biberonla kabul etmiyor kızım kullanmasını bilmiyor yani başka nasıl verebilirim kaşıkla da püskürtüyor
Çok teşekkür ederim deneyeceğimDoktorlar su çok şart değil diyor çünkü tadım aşamasındasınız ya daha, 6 aydan sonra illa vermek istiyorsanız verin tabi ama böbreklerini yormadan. Bende minik suluk var onun görselini ekleyeyim. Alıştırma biberonu aldık ama o çok hızlı aktı. Ben de bunu aldım ;
(Sağdaki lila renkli uç takılı,onunla içiyor)
Çok teşekkür ederim evet suyu oturtamadık pek ısrar etmedim alışması lazım artık birazdaSilikon uçlu alıştırma bardakları var ben onunla vermiştim. Her tadım sonrası az az su verin mutlaka bu su içme alışkanlığı kazandırması açısından iyi oluyor . Hemde yardımlarla artık şu ihtiyacı doğuyor her tadıma az zeytinyağ koyun hazmı kolaylaştırır. İlk sebzelerden başlayın sonra yogurt kahvaltı tadımları en son meyve tadımları .
Bardak bu şekilde başka markalarda da var . 7. Aydan sonra pipetli olanlara geçtim eğlenceli geldi.Çok teşekkür ederim evet suyu oturtamadık pek ısrar etmedim alışması lazım artık birazda
Tamamdır bunu da deneyeyim hangisinin seçerse artıkBardak bu şekilde başka markalarda da var . 7. Aydan sonra pipetli olanlara geçtim eğlenceli geldi.