Bebek Beslenmesi Ek gıdaya geçemiyoruz :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar 5 aylık cadı kızıma meyve suları,püreleri ve yogurt yedirmeye çalışıyorum,imkanı yok agzını açmıyor yani tadına dahi bakmıyor,biliyorum yanlış ama zorlamaya çalışıyorum yine almıyor,peki nasıl alıştıracağım bir fikir verin lütfen 1 ay sonra okullar açılıyor,bu sürede alışması lazım,tecrübeli anneler lütfen yardım edin çok üzgünüm.

canım benim oğluş da 3 gün sonra 5 ayını bitirecek ben 3 aylık olduktan sonra uğraşmaya başladım çünkü ben de öğretmenim ve okul açılmadan alışması lazım ilkj başlarda ağzını bile açmıyodu sonra yavaş yavaş meyve pürelerine alıştı.biz 10 gündür kahvaltı yapıyoruz artık arada bir muhallebi de yapıp veriyorum.bizimde şöyle bi sorunumuz var tatlı olan herşeyi yiyo artık şükür ama çorbaları filan bir kaşık alınca öğürmeye başlıyo.tılmak yok alıştırana kadar uğraşıcazAllah yardımcımız olsun

Bu konuda haklısınız ama bende işe başlamadan önce alışsın istiyorum yoksa çok sıkıntı yaşayacagız,düşündükçe kafayı yiyecem artık,ek gıdaya başlamak ne zormuş,emzirmek ne kolaydı halbuki :)

canım bu kadar sıkıntı etme kendine daha 28 günümüz var farklı tatları dene mesele ben kahvaltıda 2-3 çeşit meyveyi püre yapıyorum içine bir kaşık peynir koyuyorum 4-5 tane bebe bisküvisi koyuyorum çok severek yiyi bebe bisküvisine bayıldı yani.ama yoğurdu filan çok az yiyo çorbaları hiç yemiyo ben umutluyum alışacağına çok ısrar etmeden az da olsa yediriyorum yoksa bakıcı nasıl alıştırcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…