Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba Arkadaşlar. Benim kızım 5 buçuk aylık. ben de ek gıdaya geçtim ama günlük verdiğim mama miktarı (Aptamil) düştü. Eskisi gibi içmiyor artık mamayı. Sizler de aynı durumu yaşadınız mı? Günlük vermem gereken mama miktarı kaç cc olmalı? Bu arada anne sütü oldukça azaldı, çok az verebiliyorum.
MERHABA canım.. evet düşmesi normal. kaşıkla değişik lezzetlerin tadına vardıgında zamanla ne mama istiyor ne de biberon.. benim kızım 8,5 aylık sadece gece düzgün biberon alıyor. gündüz mama içiremiyorum. kaşık maması da sevmiyor.. ama bizim yediklerimize 10 metreden atlıyor asla hayır demiyor.. bu arada bende 6 ay emzirebilmiştim..
Merhaba Arkadaşlar. Benim kızım 5 buçuk aylık. ben de ek gıdaya geçtim ama günlük verdiğim mama miktarı (Aptamil) düştü. Eskisi gibi içmiyor artık mamayı. Sizler de aynı durumu yaşadınız mı? Günlük vermem gereken mama miktarı kaç cc olmalı? Bu arada anne sütü oldukça azaldı, çok az verebiliyorum.