Bebek Beslenmesi Ek Gıdalara Geçişi Nasıl Yaptınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Merhabalar.
11 nisan doğumlu bir oğlum var.
Doktor bebeğimin kilo alımının yavaş gittiğinden sütümün yetmediği kanısına varıp ek gıdalara başlattı.
15 gündür veriyorum.Ek gıdaya başladığımdan beri yani 15 günden beri çocuğa bir haller oldu.
Sürekli mızmız.Uyumuyor .Gündüzleri uyuyan çocuk uyumaz oldu.Geceleri en geç 9 da uyuyan çocuk 11den aşağı uyumaz oldu o da zar zor güç bela sallaya sallaya.
Uykusu var sürekli esniyor gözünü kaşıyor gözleri kızarıyor ama uyumuyor gene de.
Uyutup koyuyorum 2 dak ya uyanıyor ama gene mızmı .
Uykusundan edecek bir neden var sanırım ama ne bilmiyorum.
Ek gıdaya sizler nasıl ne şekilde başladınız kaçar kaşıktan nelerle başladınız.paylaşırmısınız lütfen kafayı yemek üzereyim.
Ek gıdayı da severek almıyor bebeğim zor bela yediriyorum.Başlamasaydım keşke zayıf olsamıydı diyorum ama doktorum başlamak iyi oldu diyor
 
benim bebeğiminde kilo alımı çok az. 15 mart doğumlu. önceleri mama destekli gittik. şimdi de ek gıdaya geçtim ama ben kendi kafama göre başladım. yoğurtla başladım. kahvaltı da veriyorum.fakat işe başladığım için bi düzen oluşturamadık. ücretsiz izne ayrılacağım o zaman evde kendim bir düzen oluşturmaya çalışacağım. kızım kaşığı sevdi bu seferde emmeyi ve mamayı bıraktı bu ay hiç kilo almamış. bende kafayı yiyeceğim çok iştahsız. keşke başlamasaydım diyorum ama eninde sonunda başlamamaız gerekiyor.
 
benimde 29 mart doğumlu kızım var az kilo aldığı için mama vermişti doktor ek gıdaya da başladım ama emmeyi azalttı çok üzüzlüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…