• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ek gıdalara geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
annem uzun yıllardır kendi evimizde çocuk bakıcılığı yapıyor
şuanda da 7 aylık bir meleğe bakıyor
5 buçuk aylıkken ek gıdalara başladı
hazır olan hiçbirşeyi kullanmıyo, ilk etapta robotla meyvaların suyunu çıkartıp içiriyodu
daha sonra ona özel sebze çorbaları yapmaya başladı, afiyetle tontiş tontiş içiyo

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-amp-cocuk-sagligi-f485/
bu bölümde uygun olan bir yere konuyu açarsanız daha iyi bilgilendirirler
saygılar

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Bebek Bakimi ve Beslenmesi" başlığına taşınmıştır
Bilginize. :34:

herkes baska baska dıyor.ben ne yapacagımı sasırdım yaa.5 aylık oglum bende mı baslıyım nasıl vereyım gunde ne kadar verıyorsunuz ne verıyorsunuz..

kızım 5.5 aylık. doktor yeni ek gıdaya başlattı. 6. aya kadar sadece yoğurt verdiriyo.günde 1 tatlı kaşığıyla başla dedi 15 gün sonunda 1 çay bardağına azar azar çıkart dedi. 3 gündür veriyorum ama hiç sevmedi. yarın kontrole götüreceğim kilo alımı azsa başka bişeyler daha ekleyeceğini söyledi. bakalım ne diyecek ben de çok merak ediyorum. bir önerisi olursa yazarım.

benim kızım 6 aylık geçen ay başladık ek gıdaya doktor önce meyve püreleri,yoğurt,ve muhallebiyle başlıcaz dedi.uzun uğraşlar sonucu yoğurdu mayalaadık ama sevmiyor içine 1 dilim muz eziyorum anca öle yiyor yoksa kusuyor. sütlü prinç unu muhallebisini çok seviyor. elma püresini ve suyunu hiç sevmiyor. armut ve muzu çok seviyor. son günlerde havuç suyuda veriyoruz içine bi damla z.yağı katıp bağırsaklaara iyi geliyor kabızlık sorunumuz vardı.
yarın kontrolü var heralde kahvaltı ve çorba da verir artık.

elma suyu ve havuc suyunu vererek basladım su anda bende.yogurt ıcın beklesem mı acaba?ya yogurdu nasıl yapacam ben off..ne de becerırıım ya off..:97:

devam sütünden tutturamadık biz doktor günlük sek sütle yapıcaksınız demiş komşuya oda aynı doktora geliyor. görümcem mayalıyor benimde. parmağının dayanabilceği sıcaklığa getiriyor sütü.bi yemek kaşığı azcık sütle açıyor ve asıl sütün içine katıp hafiften 1 karıştırıyor sonra sarıp sarmalayıp sıcak bi köşeye koyuyor 6 saat sonra dolaba çokda güzel oluyor tuzsuz tam bebekler için

Back