- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden çok olsun ki? Sevdigi güzel yediği bir yemekmiş. 1 yaşına yaklaşmış. Balik koftesi de deneyebilirsiniz bence. Iciniz rahat degilse fileto balik ile kofte yapin. Haftada 1 balik koftesi haftada 1 kiyma koftesi verin olmaz mi?Merhaba Arkadaşlar..
Bebeğim 3 gün sonra 10 aylık olacak.. Köfte, tavuk ve balık yediriyorum.. mesela köfteyi çok seviyor haftada 2 kere köfte yediriyorum (BLW) .. Ama bazı kişiler çok olduğunu söylüyor.. Bunun doğrusu nedir ? Gerçekten çok mu oluyor haftada 2 gün köfte ?
Olur tabiki de. Teşekkür ederim balık köftesi aklıma hiç gelmemiştiNeden çok olsun ki? Sevdigi güzel yediği bir yemekmiş. 1 yaşına yaklaşmış. Balik koftesi de deneyebilirsiniz bence. Iciniz rahat degilse fileto balik ile kofte yapin. Haftada 1 balik koftesi haftada 1 kiyma koftesi verin olmaz mi?
Yapıyorum hepsini. Çok şükür sebzeyi de yiyoruz. Yoğurt hergün yiyoruz. Çorba vb. Teşekkür ederim içim rahatladıEvet bende tavuk, balık ve etten köfte yapabileceğinizi düşünüyorum. Hafta da 3-4 çok değil. Diğer günler de sebze denemelerine devam. Çorbalar, sebze yemekleri, meyve, kuruyemiş ( cevizi, hurma, kayısı), süt, yoğurt vs.
Keske herkes biraz had bilse. Bebeğinizi en cok siz düşünürsünüz. Onlar bebege zararini degil anneliginizi nasil elestirebilirler onu düşünüyorlar.Olur tabiki de. Teşekkür ederim balık köftesi aklıma hiç gelmemiştiTavuk köftesi de yapıyorum yediriyorum.. Benim için rahatta öyle çok olur sağlıklı olmaz laflarını duyunca hatamı yapıyorul diye bir sormak istedim.
Süt mü!!?Evet bende tavuk, balık ve etten köfte yapabileceğinizi düşünüyorum. Hafta da 3-4 çok değil. Diğer günler de sebze denemelerine devam. Çorbalar, sebze yemekleri, meyve, kuruyemiş ( cevizi, hurma, kayısı), süt, yoğurt vs.
1 yaşndan önce süt yasak belki genel olarak yorum yapmştr arkadaşSüt mü!!?
Evet katılıyorum acıkçası hep sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Muhallebisini bile meyveli, keçiboynuzu özlü ve sıfır şekerli yapıyorum. Bebek bisküvisini kendim yapıyorum. Bir kere bile ne güzel besliyorsun dediklerini duymadım..Keske herkes biraz had bilse. Bebeğinizi en cok siz düşünürsünüz. Onlar bebege zararini degil anneliginizi nasil elestirebilirler onu düşünüyorlar.
Anca eleştirsinler onlar. Siz ne guzel özeniyorsunuz. Onlar sizin kadar ozendiler mi bebeklerine acaba?Evet katılıyorum acıkçası hep sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Muhallebisini bile meyveli, keçiboynuzu özlü ve sıfır şekerli yapıyorum. Bebek bisküvisini kendim yapıyorum. Bir kere bile ne güzel besliyorsun dediklerini duymadım..![]()
Zannetmiyorum..Anca eleştirsinler onlar. Siz ne guzel özeniyorsunuz. Onlar sizin kadar ozendiler mi bebeklerine acaba?
Inek sütü 2 yaştan önce önerilmiyor aman diyeyim1 yaşndan önce süt yasak belki genel olarak yorum yapmştr arkadaş![]()
Öyle mi.? Doktorumuz 1 yaşından sonra inek sütünü sindirmeye hazır hale geldiğini söyledi. Ben zaten vermiyorum uzun süre de vermem de beh 1 yaş diye biliyordum. İnternette falan da hep öyle yazıyordu.Inek sütü 2 yaştan önce önerilmiyor aman diyeyim
Sindirmesi ayrı faydalı olmaması daha ayrı sütü direk vermeyin 1 yaştan sonra da ama krepleri falan sütle hazırlayabilirsinizÖyle mi.? Doktorumuz 1 yaşından sonra inek sütünü sindirmeye hazır hale geldiğini söyledi. Ben zaten vermiyorum uzun süre de vermem de beh 1 yaş diye biliyordum. İnternette falan da hep öyle yazıyordu.
Teşekkür ederim bilgi içinSindirmesi ayrı faydalı olmaması daha ayrı sütü direk vermeyin 1 yaştan sonra da ama krepleri falan sütle hazırlayabilirsiniz
Etrafımda birkaç kişi söyledi.. Bence zararlı, bünyesi kaldırmayabilir diye. Ben faydalı bence dedim. Ve yine devam edeceğim bu şekilde.. Anlayamıyorum neden öyle söyledikleriniKim dedi haftada 2 köfte zararlı diye
Bizim doktorumuz piyasadaki tavuktan yedireceğinize paranız varsa her gün et yedirin derdi
Yine Deniz balığı alıyorsanız ne ala da çiftlik balığı yerine de et olabilir
Sebze yoğurt vs de yiyormuş yani protein kaynağı olan et neden zararlı
zaten yiyebileceği iki köfte olan çocuğa neden zararlı olsun ki köfte
Teşekkür ederim tavuğu çok yedirmiyordum ama yine de dikkat edeceğim.Piyasa tavuklarını yedirmenizi tavsiye etmem
Vücudun yapı taşı proteinEtrafımda birkaç kişi söyledi.. Bence zararlı, bünyesi kaldırmayabilir diye. Ben faydalı bence dedim. Ve yine devam edeceğim bu şekilde.. Anlayamıyorum neden öyle söylediklerini
![]()