- 10 Ocak 2025
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Busra arslan
Arkadaşlar acil yardım 7 aylık ek gıda muz sonrası kabızlık ıkınıp duruyor napmalıyım???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeftali ya da kayısı püresi yedirebilirsin. Mevsimi değil şuan yok ama Bi seferlik kavanoz hazır mama alabilirsin. Bi çay kaşığı hakiki zeytinyağı içirebilirsin.Arkadaşlar acil yardım 7 aylık ek gıda muz sonrası kabızlık ıkınıp duruyor napmalıyım???
Şuanda kayısı pişiriyorum diğer bütün yöntemleri denedim umarım sonuç alırım çok üzülüyorumŞeftali ya da kayısı püresi yedirebilirsin. Mevsimi değil şuan yok ama Bi seferlik kavanoz hazır mama alabilirsin. Bi çay kaşığı hakiki zeytinyağı içirebilirsin.
Malatya’da yaşadığım için kayısı sorunum olmuyorŞuanda kayısı pişiriyorum diğer bütün yöntemleri denedim umarım sonuç alırım çok üzülüyorum
Çok normal ama ek gıdada kabız olunabilir.. Bikaç gün kabız yapıcak şeyler verme, verdiğin diğer şeylere de zeytinyağı damlat kabız olmasınŞuanda kayısı pişiriyorum diğer bütün yöntemleri denedim umarım sonuç alırım çok üzülüyorum
Kayısı, şeftali, zeytinyağı, yoğurt , bol suArkadaşlar acil yardım 7 aylık ek gıda muz sonrası kabızlık ıkınıp duruyor napmalıyım???
İki gündür ılık banyo elma püresi su masaj herşeyi deniyorum diyebilirim şimdide kayısı veriyorum bakalım umarım. Sade muz verdiğim zaman bu şekilde olmadı ama kavanoz mama şeklinde verdiğimde kabız olduKayısı, şeftali, zeytinyağı, yoğurt , bol su
Bunlar biraz rahatlatır.
Banyo öncesi sonrası yağlayıp karnına bacaklarına masaj yapabilirsin. Tabi dikkat et üşümesin ben mesaj yaparken mutlaka elektirikli soba da açıyorum ki üşümesin diye
Teşekkür ederimÇok normal ama ek gıdada kabız olunabilir.. Bikaç gün kabız yapıcak şeyler verme, verdiğin diğer şeylere de zeytinyağı damlat kabız olmasın