• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıda

blackclove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
29
5
1
24
Merhabalar
Bebeğim 7 ay 10 günlük ek gıdaya başladık ama taneli yiyecek henüz vermedim. Başlamalı mıyım başlamamalı mıyım emin değilim birazda korkuyorum ya boğazında kalırsa vs diye..sizin ek gıda serüveniniz nasıl taneli vermeye ne zaman başladınız yardımcı olursanız sevinirim 😊

Merhabalar
Bebeğim 7 ay 10 günlük ek gıdaya başladık ama taneli yiyecek henüz vermedim. Başlamalı mıyım başlamamalı mıyım emin değilim birazda korkuyorum ya boğazında kalırsa vs diye..sizin ek gıda serüveniniz nasıl taneli vermeye ne zaman başladınız yardımcı olursanız sevinirim 😊
Merhaba 5. Ayda ek gıdaya 6.ayda taneli yiyeceklere başladık bence başlayın sonra alışamıyorlar çok zorlanırsınız

Ek gıda olarak ne veriyorsunuz
Bizim yediğimiz her şeyi yiyiyor (doktor tavsiyesiyle tabiki) 226 günlüğüz. Sabahları yumurta sarısı, pankek, zeytin,peynir,tahin pekmez,labne veriyorum hepsini aynı anda değil tabii birkaç çeşidini.
Ara öğün meyve oluyor
Öğlen ilikli çorba,pirinçli tavuk çorbaları,kıymalı çorbalar,yoğurtlu çorbalar vs evde ne varsa içine ekmek doğruyorum.
Akşamda evde ne yemek varsa ondan yiyiyor bazen et bazen sebze bazende dolma pilav. Vs. Sebzeleri çatalla eziyorum ufaltıyorum.
Gece yatarkende yoğurt.

Genelde öğünlerimiz bu şekilde oluyor. Kendi yemeklerimizi doğal zeytinyağı ve ev salçasıyla yapıyoruz. Tuzu isteyen tabağında atıyor artık.

Son düzenleme:
Bizim yediğimiz her şeyi yiyiyor (doktor tavsiyesiyle tabiki) 226 günlüğüz. Sabahları yumurta sarısı, pankek, zeytin,peynir,tahin pekmez,labne veriyorum hepsini aynı anda değil tabii birkaç çeşidini.
Ara öğün meyve oluyor
Öğlen ilikli çorba,pirinçli tavuk çorbaları,kıymalı çorbalar,yoğurtlu çorbalar vs evde ne varsa içine ekmek doğruyorum.
Akşamda evde ne yemek varsa ondan yiyiyor bazen et bazen sebze bazende dolma pilav. Vs. Sebzeleri çatalla eziyorum ufaltıyorum.
Gece yatarkende yoğurt.

Genelde öğünlerimiz bu şekilde oluyor. Kendi yemeklerimizi doğal zeytinyağı ve ev salçasıyla yapıyoruz. Tuzu isteyen tabağında atıyor artık.
Aylık haftalık söylemleri geçtim de 226 günlük ne 😬 7,5 aylık işte 😏

Merhabalar
8 aylikken pirzola yiyordu, simdi 13 aylik kasikla kendisi kiymali bezelye yemeyi yiyebiliyor. Bu kadar korkacak bir sey yok. Biraz acin okuyun, hic olmadi bir suru video paylasan var, onlari izleyin.

Aylık haftalık söylemleri geçtim de 226 günlük ne 😬 7,5 aylık işte 😏
Bende her zaman gün söylemiyorum zaten 7ay 10günlükmüş bebeği konu sahibinin bende direk böyle yazdım gece gece. Siz aylık olarak söylersiniz doğum yapınca.

Son düzenleme:
Back