• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ek gıda ve emzirme lütfen yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

1907fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
160
26
98
Merhaba,
Bebeğim 7.5 aylık. 6 ay sadece anne sütü aldı, 6. Ay doktorumuzun kontroluyle ek gıdalara geçti. Ben de evdeydim sık sık emZirdim gece gündüz.
20 gündür guguk kuşu gibi saat başı uyanıyor :) Akşamları yatmadan önce muhallebisi var 20.30 gibi yiyor sonra 00.00 da uyanıyor meme veriyorum sonra saat başı devamlı kalkıyor. Pış pışlıyorum sallıyorum su veriyorum sık meme verince de gaz yapıyor.doymuyor bence.

doktorum gece bir öğün mama ver dedi veriyorum 00.00 gibi, bu sefer 03.00 e kadar uyuyor sonra saat başı ayaktayım.

Bu hafta işe başladım cok zorlanıyorum sabah hemsiresiyle karşılaştım gece 2 öğün mama ver dedi. Gündüz yokum zaten gece biberon Bu sefer bu cocuk ne zaman emcek? Bir tek sabah işe giderken bir de gelince emiyor olucak. Kafam cok karısık anlayamıyorum ne yapıcağını bilemedim. Belki bir fikriniz vardır.

Back