• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ek gıda mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
bebeğim yalnızca anne sütüyle doymaz oldu mama alayım diyorum günde bir iki kere veririm.4 ay 11 günlük.ne tavsiye edersiniz.en iyisi ne?tavsiyelerinizi bekliyorum .bugün alacağım kuzum doymayınca ağlıyor.mafoldumben

aslında doktorunuza danışıp ek gıdaya başlayabilirsiniz bile. 4 ayı geçtikten sonra ek gıda almaya hazır oluyor bebekler. mama konusunda da bebeğinizin durumuna göre en iyi yönlendirmeyi yine doktorunuz yapar. biz milupa kullanıyoruz, oğlumun gaz sorunu olduğu için milupa conformil kullanıyoruz ve memnunuz. yalnız mama vermeye karar verirseniz her ağladığında ya da istediğinde değil, günün belirli saatlerinde (özellikle uyku öncesine denk getirirseniz rahat olur) düzenli olarak vermeniz daha iyi olur. bizim doktorumuz böyle yönlendirmişti ve hem mama hem de memeye düzenli bir şekilde devam edebilmiştik.

arkadasım benim sıpa beblactan aptamile ne denediysem sevmedi sevemedi çok fazla mama içmedi 4, aydan sonra yoğurt meyve püresi pirinç unu idare ettik şimdi biraz daha rahatız illaki kullanıcaksan ki günde 2 kez en azından bebğin neyi severse onu al ben bu uğurda çokk paralar döktüm çoğuda çöpe gitti malesef..

Back