- 22 Haziran 2024
- 244
- 45
- 31
-
- Konu Sahibi guldennnnnn
Evet pişmiş havuç püresiydi zaten hiç istemediydi yarım çay kaşıgı bile gitmemişti midesine bende zorlamadıydım ilk gün diyerek ama böyle oldu anlamadımYeni tadim yaparken minik minik pureler halinde veriyoruz.
Once dudağının kenarina degdiriyoruz, ciltte tepki var mi diye, ardindan cay kasigi kadar 3 gun, tatli kasigi kadar 3 gun seklinde ilerliyoruz.
Yani bebeginiz alerjikse zaten bi anda neyi cok verirseniz verin tepki verebilir, pureyi pişirerek mi yaptiniz?
Normalde kusan bir bebek mi peki? Öğürmüş olmasın? İlk ek gıdada bebekler öğürür bu bir reflekstir biraz kusadabilirler. Mecbur 3 gün sadece havuç deneyeceksiniz. Sakın başka bir şey vermeyin anlamazsınız. Bakalım yine aynısı olacak mı az verin amaEvet pişmiş havuç püresiydi zaten hiç istemediydi yarım çay kaşıgı bile gitmemişti midesine bende zorlamadıydım ilk gün diyerek ama böyle oldu anlamadım
Kabak verdiğim zaman çok öğürmüştü. Havuçta da midesi bulandı ancak kusmamıştı 6 saat sonra yoğun kusması oldu o yüzden anlayamadım havuçtan dolayı mı.Normalde kusan bir bebek mi peki? Öğürmüş olmasın? İlk ek gıdada bebekler öğürür bu bir reflekstir biraz kusadabilirler. Mecbur 3 gün sadece havuç deneyeceksiniz. Sakın başka bir şey vermeyin anlamazsınız. Bakalım yine aynısı olacak mı az verin ama
Öğürme normal bir refleks. Bütün çocuklar ek gıdaya başlayınca öğürür 2 hafta falan hatta 1 ay bile sürebilir.Kabak verdiğim zaman çok öğürmüştü. Havuçta da midesi bulandı ancak kusmamıştı 6 saat sonra yoğun kusması oldu o yüzden anlayamadım havuçtan dolayı mı.
Normalde kusan bir bebek değil alerji kaynaklı İlk 3 ay çok kusması olmuştu diyetime dikkat ettiğim sürece kusması yoktu
Siz simdi yarin badem sutu icmeden (ki bildigim kadariyla alerjik degil) sadece havuc puresi verin. Yogun kusmayi bi tarif eder misiniz?Kabak verdiğim zaman çok öğürmüştü. Havuçta da midesi bulandı ancak kusmamıştı 6 saat sonra yoğun kusması oldu o yüzden anlayamadım havuçtan dolayı mı.
Normalde kusan bir bebek değil alerji kaynaklı İlk 3 ay çok kusması olmuştu diyetime dikkat ettiğim sürece kusması yoktu
Kuru yemiş yasak ancak kavrulmamış fındık Antep fıstığı yediğimde bir problem olmamıştı . Badem sütü de o sebeple birşey yapmaz diye düşündüm aylar sonra ilk defa içtiydim. Fışkırarak kustu bir anda havuc püresi bile sindirilmemişti . Umarım ikisi de suçlu değildir.Siz simdi yarin badem sutu icmeden (ki bildigim kadariyla alerjik degil) sadece havuc puresi verin. Yogun kusmayi bi tarif eder misiniz?
Kuru yemiş yasak ancak kavrulmamış fındık Antep fıstığı yediğimde bir problem olmamıştı . Badem sütü de o sebeple birşey yapmaz diye düşündüm aylar sonra ilk defa içtiydim. Fışkırarak kustu bir anda havuc püresi bile sindirilmemişti . Umarım ikisi de suçlu değildir.diyet açma sürecimiz de başarısızdı. Yiyecekleriniz sınırlı Şimdi ek gıdada da sorun yaşmak istemiyorum
Alerji kaynaklı midesi hiç rahat olmadı doğdu doğalı ancak kusmamız yoktu 3 aydır . Sanırım mama kaynaklı bir sorun var mama sonrası bugün kötü oldu yine kustu . Dünde mama vermiştim . Bakalım takip edicem yarında aynı durum olursa doktoruyla görüşürümFiskirarak mi kustu, ee cocugunuzun reflu durumu olabilir mi?
Alerjiden suphelendiginiz zamanlarda suphelendiginiz gida haric baska birsey yedirmeyin yoksa ugrasir durursunuz ki baska gidalar ile karisinca da alerjiye sebep olabilir.Alerji kaynaklı midesi hiç rahat olmadı doğdu doğalı ancak kusmamız yoktu 3 aydır . Sanırım mama kaynaklı bir sorun var mama sonrası bugün kötü oldu yine kustu . Dünde mama vermiştim . Bakalım takip edicem yarında aynı durum olursa doktoruyla görüşürüm