Ek gıda günlükleri

Benim de 5.5 aylık bir kızım var. Ek gıdaya başladık bizde doktor yönlendirmesiyle bana da çok iyi olur. Takibe alıyorum konuyu hemen

Biz 7 olduk hala zorlanıyorum ne yiyecek diye.. bebe bisküvisi yapmaya karar verdim yapan güzel tarifi olan varsa paylasirsa sevinirim

Merhaba biz 6+10 da tadımlara başladık.kilo ve boy geliiimimiz normal. Şöyle ilerledik. Avakado+kabak+patates+tatlı patates+havuç+brokoli+pancar+bezelye+erik+nektarin+keçi sütünden yoğurt ile 3 er günlük ikişer günlük tadımlar alerji denemeleri yaptık ve sonra bu sebze meyveleri yoğurtla karıştırıp yemeye başladık. Günde bir öğün sabah yiyor. Besinleri hafif buharda pişiriyoruz hafif pütürlü olacak şekilde cam rendede hazırlıyorum. Onun dışında anne sütü alıyor. 7. Ayımız 1 hafta sonra bitiyor. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum biraz zorlanıyorum. Meme reddi yada ek gıda reddinden korkuyorum Artık çorbalara muhallebilere mı geçmek doğru yada et yumurta mı denemeliyim? Fikri olan var mı?

Canım bizim doktor artık kahvaltı veriyoruz dedi.. sabah yumurta sarısı ile başladık çeyrek yumurta sarısı.. 20 gün sonra 1 tam bitirebilir.. yanında lor yada labne... pekmez.. bebek ekmeği yada bebek biskuvisi.. öğlen 2 3 sebze +1 bağlayıcı irmik sehriye piric bulgur gibi.. çorba yada tel süzgeç geçirip puturlu veriyoruz.. ayrıca haftada 2 3 bu yemeğe kiyma koyuluyor.. ikindi de meyve..yoğurt ile
Akşam vermiyorum ben hala belki 9.ayda gece rahat uzun uyusun diye akşam öğünü ekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…