• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ek gıda başladı ama ya gerektiği kadar süt emmiyorsa??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azraipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
15
0
36
Ankara
bebeğim 6aylık gerektiği kadar süt emip emmediğini nasıl anlarım.6aydan itibaren de en az 500 ml içmeliler biliyorum ama ne kadar emdiğini nasıl anlayabilirim onu bilemedim

bebeğim 6aylık gerektiği kadar süt emip emmediğini nasıl anlarım.6aydan itibaren de en az 500 ml içmeliler biliyorum ama ne kadar emdiğini nasıl anlayabilirim onu bilemedim

selam tatlım ben de bilmiyordum ama sütümün az olduğunu bildiğim için yetmediğinni düşünerek
kaşık mamasının içine,kahvaltısına devam sütünü(biberon mamasını)toz olarak 2 ölçek ilave ediyorum
biberon emmediği için bu şekilde vermeye çalışıyorum eğer biberon emiyorsa normal biberon maması gibi
verebilirsin :34:

ben yalnızca mama verdiğim için ne kadar içtiğini biliyorum ama sütünün yettiğine inanıyosan ölçüp biçmene gerek yok cnm..

Back