• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ek gıda balık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
96
Ankara
benim 7 aylık bi oğlum var.şimdi internetten araştırdım bazı sitelerde tavuk balık 6.aydan itibaren verilir diyo bazılarında 9.ayda diyo.sizler neler yapıyosunuz.bu gıdaları veriyomusunuz

doktorumuz bu ay başlattı bizi..
köfte ve balığa..
tavuğu geçen ay yemeklerine katmaya başlamıştım..
ama bu ay kötfesini deniyeceğim...
sende yavaş yavaş başla canım...

canım domates çorbası vermedim..
doktorumuz yarım (organik) domatesi çorbalarda kullanabilirsin dedi..
bu ay başladık domatese...

benim kızım 9 aylık. bu ay ben de balık tavuk et vermeye başladım. çok da güzel yiyor maşaallah. ama domates vermeyi düşünmüyorum uzun bi süre çünkü geçen gün bize yaptığım domates çorbasından bikaç kaşık tattırdım.alerji yaptı benek benek oldu hep boyunları. sanırım domatesi vermek için benim kızıma biraz erken. ama sen istersen yavaş yavaş dene belki sende alerji yapmaz. ama et balık için vakti gelmiştir. inşallah yer bebeğin bol bol afiyetle..

merhabalar benim oğlumda 7 aylık doktor artık yavaş yavaş vermeye başla dedi, herşeyi blendırdan ya da süzgeçten geçirme dedi pütürlere alışmaya başlasın diye,geçenlerde ona köfte yaptım bakalım alışmaya çalışıyoruz. şimdiden afiyet olsun yarasın:)

yiğenim 7 aylık. haftada bir bazen iki gün balık yeriz. fırında somon , çupra,levrek gibi balıklardan azcık azcık veriyoruz. tabi tuzsuz kısmından.mama sayndalyesiyle masada oturturuz biz yedikçe oda ister böylece balık yer..
tavuk köfte direk vermedik. ama hazır kavanoz sebze mamalarından veriyoruz onların içinde alıyor..

peki sizler bebeğiniz 7 aylıkken hangi çorbaları verdiniz.ben şimdiye kadar sebze çorbasıyla yoğurt çorbası verdim.değişik tarifleriniz varsa paylasşabilirmisiniz.

peki sizler bebeğiniz 7 aylıkken hangi çorbaları verdiniz.ben şimdiye kadar sebze çorbasıyla yoğurt çorbası verdim.değişik tarifleriniz varsa paylasşabilirmisiniz.

canım "sebze çorbası tarifi verirmisiniz" yada "ek gıadaya geçen anneler menülerimizi paylaşalım" kısmında war oraya bir göz at istersenyerimseniben

Back