Bebek Beslenmesi ek besinlerde anne sütü kullanan varmı? ek gıdaya başlayan anneler paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
merhaba arkadaşlar 6 aylık bir kızım var ve dr 5. ayını doldurduktan sonra ek gıdalara geçebilirsin dedi ek gidaları çoğunlukla kendi sütümün içine karıştırıp veriyorum bu şekilde yapan varmı aranızda birbirlerinin vitaminlerini öldürmüyorumdur inç mesela az önce sebze püremizi yaptım ıspanak, patates, havuç, kabak, bulgur, pirinç bunları püre yaptıktan sonra içine kendi sütümden koyup hem kıvamını yumuşatıyorum hemde sütüm ziyan olsun istemiyorum ek gıda alırkende anne sütü alsın istiyorum. doğrumu yapıyorum bilmiyorum
menülerimden bazıları şöyle;
sebze püresi+ anne sütü
kahvaltı; yumurta,2 ad biskküvi, reçel, peynir annesütü
meyve saatlerimizde genelde muz+reçel+ anne sütü

yani hemen hemen her şeye koymaya çalışıyorum gece yatmadanda emzrip aptamilin tahıllı mamasından veriyorum hiç pirinçunu vermedim vermeyide düşünmüyorum yoğurdada başlamadk henüz kararsızım inek sütüyle yoğurt verebilirsiniz diyorlar ben keçi sütü alıp yoğurt yapmayı düşünüyorum benim gibi ek gıdalara başlayan anneler birbirimizle menülerimizi paylaşalım neler yaşıyoruz konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…