arkadaşlar size tek tavsiyem sabır sabır sabır..ben çok çektim inanın ki benim oğlum emmeyi 3 aylıkken bıraktı ve mamaya bitürlü alışamadı..12 saat aç duruyodu en son çare ek gıdaya başlattı dr 4 aylıkken ama o daha da beterdi..hiç bişi yediremiyodum az az mama içmeye başladı bi dönem de çorbasını yoğurdunu ve muhallebisini az sulandırıp biberonla verdim ucunu büyüttüm tabi..hiç abartısız söylüyorum 4 aylıktan 8 aylık olana kadar hep böyle devam etti ama ben yılmadan usanmadan hergün sebzesini hazırlayıp kaşıkla deniyodum her seferinde istemeyince ağlamaya başlayınca sulandırıp biberonla vermeyi deniyodum onu da istemedi mi mama veriyodum..yani öyle işte 8 aylık olunca 1-2 kaşık yemeye başladı böyle böyle 10 aylıktan itibaren çok güzel yiyor çok şükür şimdi yeme sorunumuz kalmadı hele hele bide devam sütüne geçince çok rahatladım çok sevdi benim oğlum 1 yaş üstündekiler için normal kutuda olanları gerçi aptamil ve bebelacı hala içiremiyorum ekşimsi bi tadı ve kokusu var diğerleri bildiğimiz süt gibi mis kokuyo..diycem şu ki bebekler kolay kolay alışmıyo ek gıdaya çok sabırlı olmak lazım çokk..herkese kolaylıklar ihsan etsin Rabbim..