Sabırlı ol arkadasım benimde sütüm yetmedi hatta artık bitti kızım 6 ayına girmek üzere 4 aylıkta basladım seftaliyi cam rendede 2 kayısıyla rendeleyip temiz süzgecten gecirip suyuyla basladım ben.İlk garipsedi ama sonra yedi.Sonra ülker hero babynin sayfasına üye olmuştum onlarda numune yolladı.Cam kavanozda karışık meyve göndermişler onuda denemiştim onuda yedi.Sonra kendimde aldım taze meyvelerle yaptım.Hazı mama sütüne bebelac sütlü
pirinçli mama var biraz ondan karıştırıp başladım.Sonra alıştıkca sadece sütlü pirinçliyi mama olarka biberonda yaptım tarifi kutuda yazıyor.eti cici bebe ekliyerek yaptım onada alıştı.Şimdi ise kasede mama olarak hazırlıyorum biraz cıvık yapmıştım ilk zamanlar cay kasıgıyla az az veriyodum Aglayınca biberonda sütü hazırdı hemen onu veriyodum.Öyle öyle alıştı kızım benimkide cok zayıftı zaten 2900 dogurdum hala zayıf ama dinç duruyo masallah
yOĞURT benim paşama da iyi gelmedi hiç sevmedi ve kustu
şimdi veriyormusun.ayrıca yoğurt gaz yaptımı?
birde eğlenerek yedirebilirsin mesela "nam namm nammm" gibi gülümserek öylece yedir canım
canım ben bebek yoğurdu veriyorum
o daha tatlı yoğurtta problem yaşamadım
sebze çorbasına alıştırmak içinde 2 hafta uğraştım
çatalla ezince boğazına takılıyor.kusacak gibi yapıyor
blendır hiç kullanmadım.doktor kullanma sakın demişti.
şimdi alıştı yiyor,yani yılmayın,kusacak gibi yapıyor ama alışıyor sonra
bizimkinin bu seferde dişten dolayı iştahı azaldı
doktorlar zorlamayın diyorda bu seferde midesi küçülüyor
zorla versen de bu sefer tiksiniyor
napıcağımı şaşırdım bende zorla veriyorum napim
canım yeri geldi benimkide çıkardı,her verdiğim kaşığı değil amabenim kızımda pütürlü yiyecekleri yiyemiyor kuscak gibi olmuyor benimki kusuyoroyüzden blendırla eziyorum bide süzgeçten geçiriyorum ama şimddi yazını okuyunca yanlış yaptığımı anladım bi süre böle devam edip pütürlülerede alıştırmaya çalışıcam, zaten bunu bile yemiyor ek gıdaya alıştırmak ne zormuş yahu...
yeni gördüm 6 aylıkmışsınız.
daha küçüksünüz canım alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?