How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Ek besine başlayanlar anneler, su nasıl, ne kadar veriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi wetw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
49
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar. Ben 20 gün evvel meyve sularına ve yoğurda başladım. Benim merak ettiğim su vermeye ne zaman ve nasıl başlanır. Ben daha hiç vermedim. Çünkü bu saydıklarımın dışında anne sütüne devam ediyorum. Günde kaç defa verilmelidir?Ek gıdalardan sonra versek yeterli olur mu? Yoksa gün içinde de vermeli miyiz?

canım benim...
benim 5 aylık oğlum var ama maalesef 3 ayına kadar emmdi.benden kaynaklanan bir sorundu herhalde artık emmiyor yani.ben 3 aydan itibaren devam sütü vermeye başladım şimdi ise günde 2 kere kaşık maması ve 1 kerede meyveli kavanoz mamalardan veriyorum bazende taze meyve...
suyu ben mamalardan sonra veriyorum o ne kadar içerse o kadar,genellikle fazla içmiyo zaten...
ama sen emziriyosun acaba su gereklimi onu bilmiyorum.bildiğim şu ki anne sütünün çoğu sudan ibaret olduğu....
he bu arada meyve suyu vermeye başladım yazmışsın bu nasıl meyve suyu kendinmi sıkıyosun suyunu ve hangi meyvenin suyunu veriyosun canım?

benim oğlum mayıs doğumlu.mayısta hawa çok sıcaktı yanıyodu her taraf bu yüzden ben doğduğundan beri werdim ama şöyle ilk 1 ay falan wermedim.2.ayında diyim wermeye başladım.çok az werdim 1-2 kaşıkla başladım sonra 5-6 aylıkkken kaşıkla içirmeye çalışıyodum.biberonla içmiyodu.paniğe kapıldım acaba içmiicek mi suyu dedim.hatta burdaki arkadaşlarla da paylaşmıştım.suyu sewmiyo diye.kaşıkla da ne kadar içtiğini anlayamıyodum üzerine falan dökülüyodu.şimdi 9. ayından gün almaya başladı:)çok şükür lıkır lıkır su içiyo maşaAllah.her yemeğinden sonra mutlaka içiriyorum we yemek saati olmasa dahi yine içiriyorum aralarda.hiç bir sakıncası da yok.sık sık içir, tabi aşırı değil.su hayattır,hayat güzel:)

canım benim...
benim 5 aylık oğlum var ama maalesef 3 ayına kadar emmdi.benden kaynaklanan bir sorundu herhalde artık emmiyor yani.ben 3 aydan itibaren devam sütü vermeye başladım şimdi ise günde 2 kere kaşık maması ve 1 kerede meyveli kavanoz mamalardan veriyorum bazende taze meyve...
suyu ben mamalardan sonra veriyorum o ne kadar içerse o kadar,genellikle fazla içmiyo zaten...
ama sen emziriyosun acaba su gereklimi onu bilmiyorum.bildiğim şu ki anne sütünün çoğu sudan ibaret olduğu....
he bu arada meyve suyu vermeye başladım yazmışsın bu nasıl meyve suyu kendinmi sıkıyosun suyunu ve hangi meyvenin suyunu veriyosun canım?

Merhaba , kendim cam rendede armut ve elmayı rendeleip suyunu yada posasını veriyorum birde havuvu rendeleyip suyunu veriyorum. Mevsim meyvesi yani. Ama portakal ve mandalina asitli olduğu için 1-2 sonraya sarkıtıcam bu meyveleri. Bende 2 gündür su vermeye başladım. Ben bberon hiç kullanmadım ne meyve sularında ne başka bişeyde. Hepkaşıkla veriyorum. Bu arada 2 gündür meyve suyunu püre halinde vermeye başladım. Suyuda (kaynamış soğumuş) arkasından. Yoğurdunda arkasında -4 kaşık veriyorum.

Bizim doktorumuz günde 2-3kez öğün aralarında kendi ne kadar içmek isterse okadar su verin dedi. Tabii kaynamış su ama ılık olarak. ben kızıma tupperın bardağını almıştım. ondan zevkle içiyor. tabii üstü başı da su oluyor. yeni öğrendiği için bardaktan içmeyi biraz da oynuyor içerken.
bildiğim kadarıyla nasıl içerse o şekilde verilmesi. yani biberon, kaşık, bardak. hangisiyle rahatsa..

Back