Eime sizce ne gibi hediye almalym

jxuxlide kurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
17
0
86
İstanbul
kızlar önümüzdeki günlerde evlilik yıldönümüm hep alınan hediyeler kazak tişört pantolon ayakkabı vs değişik bişey olsun istiyorum. aklımda üstünde ikimizin evlilik resminin olduğu bi plaket yaptırıp onun çalıştığı yere göndermek var. sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum. daha güzel fikri olan varsa paylaşsın lütfenopuyorumnanaktan

iyi fikir:lepi: askımda bana yapmıştı kavga ettiğimiz bir gun hatalarımı affet sensiz olmas fln yazıo :asigim: bnce sende fotoğraf deilde ona olan duygularını yazıp yaptırabilirsin

Bir arkadaşa daha önermiştim,
Bence Kur'an-ı Kerim meali hediye etmek de çok anlamlı olabilir... Bazı akşamlar açıp, birlikte birkaç sayfa okursunuz belki de....

opuyorumnanaktan meal çok güzel bi öneri..hatta ben sevdiğim bi arkadaşıma küçük kur'an almıştım..bikgisayar hatlı çok sevinmişti..heralde alınabilecek en güzel hediye...ama tabikide kendi tercihiniz... Allah mesut etsin inşaallah ömür boyu nice senelere erdirsin

plakette olabilir de cd de hazırlayabilirsin reimlerinizden slayt hazırlayıp değişik bir şekilde gönderebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…