Eime canm kocama teekkr ediyorum onu ok seviyorum

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
Şeniziyi günümde kötü günümde yanimda oldugun için beni korudgun sewdgin için kımseyı bnden ustun görmeyıp benı kndıne kralıce ilan ettıgın ıcın kımseye bnmm hakkımda konuşma fırsatı wermedıgın ıcın beni herşeyden çok sewdgın ıcın hastalandıgım zaman basımda bekledgn ıcın senın ıhtıyaclarını görmezden gelıp cebındekı son parana kadar bana harcadgın ıcın we bnı herseyın en güzelıne layık gördgun ıcın ılerıde cok ıyıbır baba olacagın ıcın bana herseyı yakıstırdıgın ıcın ne ıstersem yaptıgın ıcın benım güzel kopeğim cücü mu cocugumuz o bızım dıye adlandırdıgın we onu çok sewdgın ıcın ben hasta oldgun zaman emara gırınce kapıda ağladgın ıcın duygusal oldgun için sanaaa ÇOOKKK TEŞEKKUR EDERIM KOCACIM we senı bana werrdığı ıcın ALLAHIMA ÇOK TEŞEKKUR EDERIM ALLAHIM BIZI BIRBIRIMIZDEN HIC AYIRMASIN AŞKIM SEN BNM KALBIMIN SAHIBI HERŞEYIMSIN SENIN KOKUNA ÖLÜRÜM BN HİNDİSTAN CEWİZİM BENIM opuyorumnanaktan

allah daim etsin etsin canım...maaşallah canım maaşallah allah bir ömür boyu aynı yastıkta kocatsın inşallah...mutluluk,saygı ve sevgi sizinle olsun daima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…