• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyete yazılsam ne kadar sürede alırım

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Bilgilendirir misiniz birazda korku varda ama ehliyette almak istiyorum

Su an sınavlar falan durduruldu ben yaklaşık iki ay gittim tam direksiyon sınavına girecektim ki son yapılan haftasonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sınavlar iptal edildi ne zaman olcak sınav belli değil olsada ben unuttum bile sayılır sınava kadar iyice unuturum şu dönemde kursa başlamayın derim

10 yıl önce aldım :KK53: Hiç bir işime yaramıyor acele etme alırsın elbet
Valla araba kullanırken lazım oluyor zaten sadece. Başka bir beklenti içinde olmayın 😂😂

Konudaki soruya gelince de tek sınavda geçebilirseniz 2 3 ay içinde alırsınız. Ama alınca becerinizi geliştirmeye devam edin. Araba kullanmaua devam etmezseniz gerçekten bir işe yaramıyor.

Son düzenleme:
Valla araba alırken lazım oluyor zaten sadece. Başka bir beklenti içinde olmayın 😂😂

Konudaki soruya gelince de tek sınavda geçebilirseniz 2 3 ay içinde alırsınız. Ama alınca becerinizi geliştirmeye devam edin. Araba kullanmaua devam etmezseniz gerçekten bir işe yaramıyor.
Arabam oldu da ne oldu kocadan fırsat mı kaldı :KK16:

İşte o ehliyetin suçu değil 😬

Zaten yanlış yazmışım alırken lazım değil kullanırken lazım
😂 😂 Şuan en ucuz kullanılabilir arabalar 60 bin TL iyi bir araba istiyorsan 2. El arabalar 200 Bin TL
10 yıl bir araba için heba edilmez.

Back
X