- 8 Temmuz 2022
- 651
- 735
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
benden 215tl istenmişti devlet hastanesinden ehliyet yenileme randevusu alırken, 15tl yi nereye ödediniz acaba?Daha yeni ehliyet yeniledim, 15 TL para ödedim. Sağlık raporu istiyorlar onu da aile hekiminden veya özellerden alabilirsiniz. İnternet üzerinden de nüfus müdürlüğünden randevu oluşturdum, 6 ay içinde çekilmiş fotoğrafla yarım saatte falan hallettim. 1 günde halledersiniz, tek gün izin alın yeter. Hatta randevuyu saat 16,30 gibi falan alın saatlik izin bile yeter, işe biraz geç gider sağlık raporunu alırsınız, biraz erken çıkar nüfusa gider belgenizi alırsınız
2016 öncesi ehliyeti olanların değişimi için 13 TL değerli kağıt bedeli, 2 tl vakıf payı olarak ödedim internet bankacılığından.benden 215tl istenmişti devlet hastanesinden ehliyet yenileme randevusu alırken, 15tl yi nereye ödediniz acaba?
o ayrı bi de devlet hastanelerinde rapor öncesi alınıyor 200 küsur, sizden alınmamış olması ilginç benden ve etrafımdaki herkesten alındı.2016 öncesi ehliyeti olanların değişimi için 13 TL değerli kağıt bedeli, 2 tl vakıf payı olarak ödedim internet bankacılığından.
benden 215tl istenmişti devlet hastanesinden ehliyet yenileme randevusu alırken, 15tl yi nereye ödediniz acaba?
o ayrı bi de devlet hastanelerinde rapor öncesi alınıyor 200 küsur, sizden alınmamış olması ilginç benden ve etrafımdaki herkesten alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?