• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet yardımı 😫

İlla para çıkacak cepten of ya sinirlerim bozuldu gece gece .benim de 2015ten kalma
Yo yani 15 tl değerli kağıt parası verdik o kadar konu sahibinin işi karışık biraz.2016 öncesi ehliyet alanlar 2022 aralık 31 ine kadar yeni ehliyet almak zorunda,bunun için 199 yada nüfus dan randevu alıyorsunuz.e devlete girip form dolduruyorsunuz.sonra eski ehliyetiniz ile aile hekimine gidip ehliyet yenileme sağlık belgesi alıyorsunuz muayene 10 dk sürmüyor eger göze vs gitmenize gerek görmez ise size onay veriyor nüfusa gidip 1 biometrik foto ile ehliyeti yeniletiyorsunuz.yeni yasa ile 10 yılda bir sağlık belgesi almamız gerekecek.

Gözlüklü yazıyor ehliyetim de gitmem gerekecek benimde 🤓 teşekkür ederim detaylı bilgi verdiniz ❤️
Yoo benim de gözlüklü yazıyordu o e devletteki forumda da işaretledim gözlük lens kullanıyorum diye sağlık ocağında harfleri okuttu onayladı eğer harflerde sorun yaşasam yollardı sanirim .keşke gozlugunle gelseydin dedi dedim ki dinlendirici kullanıyorum okey dedi

Yoo benim de gözlüklü yazıyordu o e devletteki forumda da işaretledim gözlük lens kullanıyorum diye sağlık ocağında harfleri okuttu onayladı eğer harflerde sorun yaşasam yollardı sanirim .keşke gozlugunle gelseydin dedi dedim ki dinlendirici kullanıyorum okey dedi
Ya ay çok sevindim 😂 saol canım ☺️

Ehliyet alırken rapor için aile hekimime gitmiştim, geçmişimde psikiyatriye ve göz hastalıklarına gittiğim göründüğü için ayrı ayrı rapor almam gerektiğini söyledi ve beni devlet hastanesine yönlendirdi. Parayla aldım ben de. Maalesef biraz uğraştırıcı oluyor, kolaylıklar diliyorum.
Merhaba, bende bugün aile hekimliği ehliyet yenilenmesi için gittim. Benim de sizin gibi önceden vertigo için gittiğim göründüğü ve nöroloji gönderdi ayrıca göz. illaki devlet hastanesine mi bu gitmek gerekiyor? Özel hastane oluyor mu. Birde ne kadar sürdü. Randevu almak bu gerekiyor mu canım. bilgi verirsen çok sevinirim

Merhaba, bende bugün aile hekimliği ehliyet yenilenmesi için gittim. Benim de sizin gibi önceden vertigo için gittiğim göründüğü ve nöroloji gönderdi ayrıca göz. illaki devlet hastanesine mi bu gitmek gerekiyor? Özel hastane oluyor mu. Birde ne kadar sürdü. Randevu almak bu gerekiyor mu canım. bilgi verirsen çok sevinirim
Üstünden beş yıl geçtiği için ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum maalesef ama randevu almamıştım. Raporları devlet hastanesinden, kan grubu kartımı özelden almıştım. Özel hastaneye gidebilirsiniz, daha çabuk hallolur 😊

Back
X