Adam bilerek yokusa surdu beni baska anladigim yok bu durumdan gercekten ya tek goze yonlendirse yine yadirgamayacagim ilacm yok pskiyatri gecmisim yok sen niye boyle bir sey talep ediyorsun yaniSaglık ocaginda aile hekimimin verdigi rapor yeterli olmuştu ben de.Sistem mi degisti bu sekilde oldu sizinki anlamadim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ehliyet yardımı 😫
- Konu Sahibi Ponciksi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben olsam sorardım. Çünkü alışılmışın dışında bir uygulama olmuş. Belki de doğru prosedür bu şekildedir, bilemiyorum. Umarım işlerinizi kolaylıkla halledersinizHayır alakam olmadı hic normal olmayan o zaten ne surekli ilacım ne pskyatriye gitmisligim var ne amacla boyle bir talep oldu bilmiyorum
O verdigini iptal ettirmeyi deneyecegim gider hastaneden alirim diye dusunuyorum gittigim gune lanet olsun diyorum yani ozel hastaneye gidip direk 200 verip alsaydim keskeBen olsam sorardım. Çünkü alışılmışın dışında bir uygulama olmuş. Belki de doğru prosedür bu şekildedir, bilemiyorum. Umarım işlerinizi kolaylıkla halledersiniz
Ben de konu açmıştım 29 nisan 'da yenilettim şükürler olsun.e devlette formu doldurdum sağlık ocağına gittim kendi hekimimizdi zaten kalbimi ciğerimi dinledi ,düz bir ip üstünde yürüyormuş gibi düşün yürü dedi(dengekontrol) ellerini kollarını kaldır indir vs sonra geldi goze ki burda konu açma sebebimdi harfleri okuttu renkler içine gizlenmiş olan harflerden de sordu(renk körlüğü testi) benim zaten 2014 de aldigim ehliyetimde gözlüklü yazıyordu onay verdi nüfustaysa diğer işlemler halledildi 30 unda kargoya verildi bugün yarin gelir diye eve hapis olduk:)) ruhsal anlamda hiçbirşey sormadı bile ama galiba aile hekiminizin sizi tanıması önemli biz daha 1 hafta öncesi de yanındaydık sağlık sorunundan ötürü..kolay gelsin sizlere ama benim bildiğim rapor için diyince sizi devlette farklı alana alıyorlar hatta mhrs de randevu alırken sağlık raporu kısmı dahi varKızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
E devletten doldurduğunuz belgeyi bir kontrol edermisiniz. Niye ruh sağlığı raporuna sevkettiki. Belki yanlış işaretleme yapmışsınızdır. Olmadı özel bir tıp merkezinden bilgi alın. Genelde ehliyet için onlarda rapor veriyorlar. Güncel olarak 50 ile 100 arasında değişiyor. Ancak sizin göz muayenesi de olduğu için onun için de ne kadar ücret talep ettiklerini sormanız lazım. Hoş önce size doktor bakacaktır. Gözünüzde aktif olarak kullandığınız gözlük ile okuma yaptıracaktır. Eğer gerekli görürse göze sevk eder. Ederse aynı klinikte ne kadar ücret alacaklarını sorun. Hiç değilse kısa sürede işinizi halledersiniz.Kızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
Aile hekiminin iş güzarlığıBende anlam veremedim herkes ne alaka diyor
Aile hekiminin talep ettigi evraki iptal ettirmem lazim ilk ozele gittim olmaz dediler malesef pazartesi gidecegmE devletten doldurduğunuz belgeyi bir kontrol edermisiniz. Niye ruh sağlığı raporuna sevkettiki. Belki yanlış işaretleme yapmışsınızdır. Olmadı özel bir tıp merkezinden bilgi alın. Genelde ehliyet için onlarda rapor veriyorlar. Güncel olarak 50 ile 100 arasında değişiyor. Ancak sizin göz muayenesi de olduğu için onun için de ne kadar ücret talep ettiklerini sormanız lazım. Hoş önce size doktor bakacaktır. Gözünüzde aktif olarak kullandığınız gözlük ile okuma yaptıracaktır. Eğer gerekli görürse göze sevk eder. Ederse aynı klinikte ne kadar ücret alacaklarını sorun. Hiç değilse kısa sürede işinizi halledersiniz.
O verdigini iptal ettirmeyi deneyecegim gider hastaneden alirim diye dusunuyorum gittigim gune lanet olsun diyorum yani ozel hastaneye gidip direk 200 verip alsaydim keske
Sanırım iptal durumu yok sembolik bir süre beklemeniz gerekiyor 6 ay diye hatırlıyorum evragın altında yazması gerekli
Ponciksi e devletten doldurduğun sağlık formunu ac bir kontrol et.e devlet/hizmetler/kişisel sağlık belki farkında olmadan orda piskolojik teravi depresyon sorularına hayir yerine eveti isaretlemissinizdir.Eger öyleyse silip yeniden doldur ve özele git yada devlete al sağlık belgeniAile hekiminin talep ettigi evraki iptal ettirmem lazim ilk ozele gittim olmaz dediler malesef pazartesi gidecegm
Belki
Sugammadeks
bilir. Kendisi de doktor.
Aile hekiminiz gerek görürse uzman hekime yonlendiriyor. Yönlendirilen branşlar için aynı gün randevu alınması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, devlet hastanesinde para odeniyormus gibi bir durum da söz konusu değil, son 1 hafta içinde yeni bir düzenleme getirildiyse haberim yok ama en son tam 1 hafta önce ehliyet raporu verdim ben.Kızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
Ayrıca ehliyet raporu için işlemler uzun sürmüyor genelde, bu yüzden direk uzman hekimin yanına gidebiliyorsunuz diye biliyorum randevu almadan, bu uygulama doktor bazında da olabilir emin değilim.
Belki Sugammadeks bilir. Kendisi de doktor.
O rapor e imzalı olduğu için kolay kolay iptal edilmez, psikiyatri ve göze gitseniz daha az uğraşırsınız.Aile hekiminin talep ettigi evraki iptal ettirmem lazim ilk ozele gittim olmaz dediler malesef pazartesi gidecegm
184 den yanıtlandı oluyormusO rapor e imzalı olduğu için kolay kolay iptal edilmez, psikiyatri ve göze gitseniz daha az uğraşırsınız.
evet malesef 10 yılı asınca anlarım yinede daha o bile olmamis yani sacmaNasıl yani eski ehliyeti değiştirmek için tekrar sağlık raporu mu almak gerekiyormuş
Ekran cektik biz alınıyor dediler bir bakın sizde isterseniz ama devlet hastanesinin bilgisayari bu anlamadm gitti corba oldu herseyAile hekiminiz gerek görürse uzman hekime yonlendiriyor. Yönlendirilen branşlar için aynı gün randevu alınması gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, devlet hastanesinde para odeniyormus gibi bir durum da söz konusu değil, son 1 hafta içinde yeni bir düzenleme getirildiyse haberim yok ama en son tam 1 hafta önce ehliyet raporu verdim ben.
Ayrıca ehliyet raporu için işlemler uzun sürmüyor genelde, bu yüzden direk uzman hekimin yanına gidebiliyorsunuz diye biliyorum randevu almadan, bu uygulama doktor bazında da olabilir emin değilim.
Eklentiler
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sigortanizla alakali bir problem olabilir, ben de kısa süre önce göze bir hastamı yönlendirdim ehliyet için, ödeme yapmadıEkran cektik biz alınıyor dediler bir bakın sizde isterseniz ama devlet hastanesinin bilgisayari bu anlamadm gitti corba oldu hersey
Sgk devam calisiyorum sekreter hanimefndi odeme yapiliyor rapor icin isterseniz bakin dedi ekrani gosterdi ekte gormussunuzdur yazi cikiyor anlamadm bendeÇalışıyor musunuz bilmiyorum ama sigortanizla alakali bir problem olabilir, ben de kısa süre önce göze bir hastamı yönlendirdim ehliyet için, ödeme yapmadı
İlla para çıkacak cepten of ya sinirlerim bozuldu gece gece .benim de 2015ten kalmaevet malesef 10 yılı asınca anlarım yinede daha o bile olmamis yani sacma
Ehliyet alırken rapor için aile hekimime gitmiştim, geçmişimde psikiyatriye ve göz hastalıklarına gittiğim göründüğü için ayrı ayrı rapor almam gerektiğini söyledi ve beni devlet hastanesine yönlendirdi. Parayla aldım ben de. Maalesef biraz uğraştırıcı oluyor, kolaylıklar diliyorum.