Kızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ehliyet yardımı 😫
- Konu Sahibi Ponciksi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Parasınıda gectim vallahi özele gittim göz evet ama psiyatri icin biz veremeyiz onu dediler iskenceye döndü resmen her dk is yerinden izin alamam kiPara para para varlığı bir dert yokluğu yara..
Psikiyatriye göndermesi ne alaka ilaç vs kullanmıyorsanız anlamadım.
Hangi şehirdesin? İstanbul'da isen Sait Çiftçi'ye git.
Ozelde ehliyet icin ayri bir rapor bolumu vardi ben ordan almistim ama 3 sene oldu degismis olabilirKızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
Saglık ocaginda aile hekimimin verdigi rapor yeterli olmuştu ben de.Sistem mi degisti bu sekilde oldu sizinki anlamadim.
Ruh sağlığına durduk yere niye yönlendirdi acaba? İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Bu konuda geçmişte bir ilaç kullanımı veya psikiyatrik bir tedaviniz mi oldu? Eğer öyle ise normal yönlendirmesi.Kızlar merhaba ehliyet degisimi icin başıma gelenler bini aştı artık sinir krizi geçireceğim konuyu ozetleyeyim size 8 yıllık ehliyetim var eski tip oldugu icin degismesi gerekiyor ama gel gelelim olaylar pesimi bırakmıyor ilk olarak aile hekimine gittim doktorum izindeymis yerine bakan vermedi 1 hafta sonrasında benim doktor geldi ama hem göz hem ruh saglıgı raporuna sevk etti aynı durumu yasayan var mı ? Öncelikle bunu sormus olayım (Kullandığım ilac ve saglık sorunum yok) 2. Mesele devlet hastanelerine sıra zor bulundugu için ozele bakayim dedim bulundugum ildeki tum ozellerde gozu kaldırmıslar ne hikmetse ve bu raporun aynı hastaneden alınmasi lazimmis yani goz ve psiyatri ayni yerde zorunlu. Zar zor devletten ayni gune buldum 20 gun sonrasi icin goz doktoru takvimini iptal etmis az once mesaj geldi delirmek uzereyim artık.. Birde bu raporlar icin devlet hastanesinede para odeniyormus neden bu isleri bu kadar corba yapiyorlar anlamis degilim basına gelen var ise acil cözum onerisi istiyorum
psikiyatri ne alaka ya, evraklarda öyle bir şey yoksa gözü alıp geçsen olmaz mı?
Bende gittim evet aile hekimi Sadece göze yönlendirme yapti onun için de isterseniz özele gidin isterseniz devlete bir sıkıntı olmaz dedi. Bizde özele gittik muayene olduk aldık ehliyetleri sizinki başka birşey olmuş sanki.
Psikiyatri geçmişiniz yoksa kullandığınız ilaç yoksa ne alaka hani öyle bir zorunluluk olsa bize de aynı işlem uygulanırdi.
Psikiyatri geçmişiniz yoksa kullandığınız ilaç yoksa ne alaka hani öyle bir zorunluluk olsa bize de aynı işlem uygulanırdi.
Bende anlam veremedim herkes ne alaka diyorPsikiyatriye göndermesi ne alaka ilaç vs kullanmıyorsanız anlamadım.
Hayir hic o bolumle isim bile olmadi surekli kullandigim ilac vs yok niye oyle bir sey talep etti anlmdmPsikiyatri zorunluluğu yok mu ? Bir tedavi sürecindemisiniz
Diyabette yokki bende ne alaka verdi bilmiyorum hayir bu kadar zorlastrmaya ne gerek var yaniEvet eşim diyabet. Aynı sizin olayları yaşadı, hastaneye gidip tek tek doktorları gezdi. Randevu bekledi. 1 haftada anca aldı raporu.
Benimki ne akla hizmet boyle bir sey talep etti acabaAnnem ehliyetini yeni değiştirdi.
Ruh sağlığına falan göndermedi.(ki kullandığı ilaç da var)
Aile hekiminin verdiği rapor yeterli oldu.
yok canım ne ilacım ne psiyatri bolumune gitmisligim hic bir seyim yok bu adam neyin kafasiyla boyle bir sey ekledi merak icindeyimBende gittim evet aile hekimi Sadece göze yönlendirme yapti onun için de isterseniz özele gidin isterseniz devlete bir sıkıntı olmaz dedi. Bizde özele gittik muayene olduk aldık ehliyetleri sizinki başka birşey olmuş sanki.
Var malesef not dusulmus goz ve ruh sagligi bolumune gidilecek diye ve ben ilk goz hastanesine gittim o evraki vermedigim halde kadin sistemden gordu buradan veremeyiz sizden psiyatri raporuda istenmis ikisi ayni hastaneden olmak zorunda dedipsikiyatri ne alaka ya, evraklarda öyle bir şey yoksa gözü alıp geçsen olmaz mı?
Hayır alakam olmadı hic normal olmayan o zaten ne surekli ilacım ne pskyatriye gitmisligim var ne amacla boyle bir talep oldu bilmiyorumRuh sağlığına durduk yere niye yönlendirdi acaba? İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Bu konuda geçmişte bir ilaç kullanımı veya psikiyatrik bir tedaviniz mi oldu? Eğer öyle ise normal yönlendirmesi.