• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet sınavına giriyorum yarın!!!

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
KIZLAR BENDE Bı HEYCAN Bı STRES...YARIN SINAVIM VAR EHLıYET SINAVIgamyoncuiremsugamyoncuiremsu......SANKı ÖSS YE GıRıYORUM...BAŞKA VARMI SINAVA GıRECEK YADA TECRÜBELıLER BENı SAKıNLEŞTıRıN AYY:))))

Bende cok heyecanlanmıştım. Hatta bu heyecanım olucak inek yüzünden 3. girmemde almıştım:mymeka::kızgın:
Acaip heycanlıyım ben. Sanki başbakanlık sınavınamı girion heycanlancak ne var-tatlicadiarzu-
İlk sınavımda cok heycanlıydım kala kala sınavlarda ögrenmiştim heyecanın beni ters teptiğini:kızgın:

Fazla heycanlanma dicem heycanlanacan.
Şimdiden başarılar. Ehliyetimi aldım araba yok rüyalarımda sürüveriom bende:delphin:
Eeeee antep halkını ancak böyle koruolar dimekki benden:icecream:

canm benm çokk saoll yaaa..........yinede heycanlanmamaya dikkat edicem öptüm şeker:)))

canım bence hiç dert etme kolay oluyor bence sorular...:1hug: sen zaten kitaptada soruları çözdüysen tamamdır bu iş...şutarafagitti
ben tek seferde geçmiştim hepsinden...:jeyyar: darısı başınaaŞeniz
ben direksiyondan kaldım 2.de geçtim bende direksiyonda acayip heyecan yapmıştım....laelaelaelaelae

başarılar canım şimdiden.... yerimseniben

valla bu ikinci girişim bi miktar tecrübe kazandım ki ilk sınavdan öyle korkulacak bir sınav değil yahu. benim ikinci girişim ama lakayıtlığımdan kaldım motorda da yoksa çıkmış sorulara bakan bir insan kolaylıkla geçer tümünü yerimsenibenrahat olun kendinizi geröeyin derim. bir de boşu boşuna saatler öncesinden orada olmayın tavsiyem, geçen gittiğimde hava soğuk ve yağmurluydu hain görevli bizi kapıdan içeri sokmadıydı ve hepimiz donacaktık nerdeyse. :oklava:

bende girdim bugün sınava sorular çok kolaydı trafik sanki biraz oda biraz hayırlısı geçeriz inş ben direksiyonu düşünüyorum acayip heyecanlıyım çünkü

Allah yardimcin olsun, insan stres olmaz mi hic, hele direksion da offffff, cunku benim icin en kolay yaziliydi ama korktuydum genede, birincide aldim, ama direksion ikinci simdi 3 ay oldu ehliyetimi alali masallahhhhhhhhhh
darisi basina ve isteyen herkesin basina,
Larisa sana da araba :lepi:

kızlar canlarım hepinize çok çok teşekür ederim beni yalnız bırakmamışsınız yeni gördüm msjlarınızı.....girdim sınava korktuğum gibi değildi inşallah alırım inşallah ....darısı isteyenleere:Saruboceq:

başarılar diliyorum .çok heyecan werici biliyorum bende gecensene aldım ...............alırsın merak etme. heyacan yapma dikkat soruları dolu mantık ve dikkat istiyor ...... bi kerede alacağına inanıyorum ...kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................hihoyyyt

kızlaar ehliyet sınavını geçmişiiim.. sıra direksiyon sınavındaa .... öpüyorum hepiniziii....alkisalkisalkishihoyyyt

bende girdim ama heycanlanmadım motor zaten kötü geçti... şimdi de direksiyon egitimine gidiyoruz onda biraz heycan yapıyorum nasıl olacaksa artık...

ben girdim

motor:95
trafik: 88
ilk yardım: 83
:1rolleyes:

Back