arkadaslar almanyada subattan sonra gecerli olan fregebogen i olan arkadaslardan bir ricam var. tünel sorularini iceren sorulari bana bildirirmisiniz. cok acillllll lütfennnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hatize cim tesekkür ederim. simdi girip o sayfayi inceledim. öncelikle faydalanman icin 20 € para ödemen lazim. ö önemli degil. ama türkce yok. almanca olarak anlatiliyor. bana türkce lazim. o sayfada istersem 70€ ödeyim türkce fragebgen alabiliyorum.
saol yardimin icin
ben parali oldugunu bilmiyordum:çok üzgünüm: ins, yarina kadar birinden bulursun.Olsun bütün sorular ondan cikacak hali yok .öbürlerini basarirsan onlatida yapmayi verirsin genelde mantik sorusu.tunnel sorularida basitmis iskla ilgili falan biseyler cikiyomus .Nasilsa 10 puan hata yapma hakkin var Basarilar!! ins. alirsin.Güzel haberlerini yazarsin burayada.:teytey:
cok saol canim. ins yarin güzel bir haber veririm. aksam da bir arkadasin kuzenine ugruyacagiz. oda is durumundan türkiyeden geldi, onda galiba varmis. aksam belli olacak. olmazsa da artik sans. belki hic o sorulardan gelmez.
ben 2006 yilinda kitapcik almistim ama o zaman acil tr´e gitmek zorunda kalmistim,2 yil kalmistim..dogal olarak güncelligini kaybetti..2006 senesine ait oldugundan kimseye de veremiyorum...simdi tekrar o kadar para vermek istemiyorum bosu bosuna...
arkadaslar 2008 yilinin türkce fragenbogen olan varsa gönderebilirse cok sevinirim...ya da siteye ekleyebilirse...