Canim benden korkagi yoktur herhalde..
inanilmaz korkardim ama inanki korkulacak birsey yok.. kesinlikle ehliyet almak icin kollari siva..
Derslerini al, kendine guven gerisi gelir..
Bende 1 aylik surucuyum.. Ehliyetimi 1 ay once almis bulunmaktayim..
Araba kullaniyor olmak bayanlar icin ozellikle cok iyi bir avantaj..
Kolay gelsin..
öylemi tevrklr..teşekkr ederim desteğin için..evde çalışmaklamı aldınz kusra giderekmi..nasıl çalıştınz ne bilim ip uçları varmı ne önerirsin.keisnlikle ihtiyaç avantajın büyüğü şimdi oğlumda var 6 aylık çok ihtiyacımz oluyr..millete muhtaç oluyrz.ehliyet olsa iyi kullanırsam araba alırım ..
Dert deil ama ehliyet filn o bölüme yazdım cvp aalamdım en iyi burdana yazılır.bu da bi dert ehliyet alamamamk.cesaret edemiyrm çokda istyrm hayal kuruyorum.öncelik sınavlar yani fobim var sınava karşı ..çok iyi hazırlanıp girmem lazım.direksiyon derside iyice şart .ama işte ne bilim gaza getirin beni..yada nerden başlim nereye çalışayım kısa ve öz çalışabilecğim plan yapabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkrlr..
Bir kere sınavdan hiç korkma, ehliyet sınavı kadar basit bir sınav yok bu dünyadaBen sınavdan önce 2-3 gün bakıp 95 mi ne almıştım =) Ki genelde herkes bu civarda notlar alıyor.
Sonra kullanmasında da mutlaka başlarda gerilceksin ama sonra bi alıştın mı süper bir şey olduğunu görceksin. Zor bir yanı da yok. Ayrıca erkeklerin yapabildiği her şeyi ve daha fazlasını yapabilir kadınlar böyle düşün =) Ben 2-3 senedir düz vites araba kullanıyorum. Çevre yolunda radyo fenomen açıp basıyorum gaza, 140-150 çok eğlenceli oluyorArabama binen herkes de çok iyi kullandığımı söylüyor, nazar değmesin inşallah. Eminim bi cesaretle başlarsan sen de öyle olacaksın =)
gülümseyerek okudum .:) ALLAH kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin sana..inş..
ço kteşekkür büyük cesaret topladım..hevesim kaçamsın yeteerli..bi yerden başlamak gerek tabi mecburen sonu gelir.azmine ve cesaretine hayran kaldım ..
Of ben de çok korkuyorum. Panik anında donup kalıyorum. Herhangi bir olayda birden şok olursam bir iki dakika boyunca donup kalıyorum resmen. Mesela trafikte birden araba çıksa karşıma kesin aynısı olur diye düşünüyorum ve çok korkuyorum.
Dert deil ama ehliyet filn o bölüme yazdım cvp aalamdım en iyi burdana yazılır.bu da bi dert ehliyet alamamamk.cesaret edemiyrm çokda istyrm hayal kuruyorum.öncelik sınavlar yani fobim var sınava karşı ..çok iyi hazırlanıp girmem lazım.direksiyon derside iyice şart .ama işte ne bilim gaza getirin beni..yada nerden başlim nereye çalışayım kısa ve öz çalışabilecğim plan yapabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkrlr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?