Ehlıyet acıll

elizsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
23
0
merhaba
lutfen bilgisi olan bana yardimci olsun
bugun araba kullanirken 1 2 yanlisim oldu acaba 1 2 yanlis yapipta ehliyet alan varmi icinizde
hic yanlislik yapmadan mi ehliyet aliniyor
bilgisi olanlar acil cevap yazsin
merci

canim bende ehliyete gidiyorum ,tam bilgim yok cunku daha hic sinava girmedim ,
sen sinavami girdin ,insallah alirsin
tam bilmiyorumda, yaptigin yanlislarin puana goremi ne vereiyolar ,
karbeyaz arkadas var en son o almsti ona bi soralim

cnm ben aldım ehliyetimi onlar senn her hareketine puan veriyor 70 puanı geçersn ehliyeti alıyorsun ben 95 almıştım direksiyon sınavından

merhaba
lutfen bilgisi olan bana yardimci olsun
bugun araba kullanirken 1 2 yanlisim oldu acaba 1 2 yanlis yapipta ehliyet alan varmi icinizde
hic yanlislik yapmadan mi ehliyet aliniyor
bilgisi olanlar acil cevap yazsin
merci

ins alirsiniz cok buyuk hata yapmadiysaniz alirsiniz stopu veya saga yol vermediysen kesinlikle kaybedersin sinyal ve ayna kontrollari da onemli kucuk hatalarda alanlari biliyorum mesala arabayi heyacandan falan stop edenler boyle kucuk hatalarda veriyorlar canim ins alirsin benimde cok yakinda sinavim varr cok heyecanliyim cokk bende de hiz meraki var cok hiz yapiyorum allah yardimcimiz olsun...

asicim demek giriceksin ha sinava, eee gunu ne zaman
insallah gecersin canim
kac saat oldu peki
benimki hala bekliyo

ayin 7 sinde monitorumle sinavim var basarimsam obur haftaya girecem canim yok basaramassam bir 10 saat daha alacam edecek 50 saat ins alirim canim cok zamamn verme hic iyi olmuyorr ben oyle yaptim benim acimdan hic iyi olmadi

insallah monitorden gecersin ,ben birakmadan once her hafta bni deniyodu ,hazir olmuyodum ,bikac yanlis cikiyodu ,tam sinava hazirken durdurdum ,daha bilmiyorum ne zaman baslarim esime bagliyim borc odicek, oda ne zamanaysa, simdi sanki unutmus gibiyim insallah unutmamisimdir, napim kocanin eline bakinca oyle oluyo

sende insallah bi girmede kazanirsinda ugrasmazsin digerleriyle
hani gec olsun huc olmasin hesabi

kizlar cevap bugun geldi ve alamadim
inanamadim cok yanlisimda olmadi
ben kesin alirdim diyordum
cok ama cok uzgunum

nerde yanlis yaptigin kagitta yazmiyomu
bu ilkdi heralde
insallah 2. de alirsin canim
10 de cok az alan oluyo

hadi ya 1 hizdan dolayimi kaybettin ,ya anam insan hali azcik fazla olmus olabilir sanki hemen hooopp kaybettin
insallah diger seferde alirsin
evet ben hic daha sinava girmedim ama baya bya bi zor ehliyet almak

gecmis olsun canim bende monitorumla gecemedim 30 luk yerde 50 yle gittim of allahim offff kafayi yememe cok za kaldi......

e canim farketmedenmi oldu
yoksa 50 lk yolmu zannedipte oyle gittin 30 luk koy yolu veya sehir icinde oluyo
e peki monitorden gecemediysen tekrar denicektir seni

fark edemedim panoyu canim baslarda cok guzel suruyorsun dedi bende oyle deyince sanki biraz daha heyacan yaptim fark etmedim bir daha deneiyecekler heralde of offf

arkadaşlar ehliyet almak için fransızca bilmek şart mıdır? nereye başvuruluyor ehliyet için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…