EGZERSİZLERİ YAPMAMA RAĞMEN VAJİNİSMUSU Bİ TÜRLÜ YENEMIYORUM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
334
103
ARKADASLAR ACİL YARDIM!!!3YIL OLDU YENEMEDIM BU İLLETİ!!!AYLARCA BU SAYFADA BELKI BINLERCE YORUM OKUDUM VE ILK YILIMDA BU SAYFA SAYESINDE EGZERSIZLERE BASLADIM...KENDIME ASLA DOKUNAMAZKEN PARMAK KUCUK BOY BUYUK BOY APARATLAR DERKEN BAYAA ILERLEDIM NERDEYSE PENIS KADAR APARATI BILE ALABILDIM..UMUTLANMISTIM BUNU YAPTYSAM BU IS OLUR ARTK DYE..AMA COK UGRASMAMIZA RAGMEN HER DEFASINDA KENDIM ÜSTTE OLUP ONCE ORAYI ACACAGMI DUSUNEREK HEP DENEMELER YAPTM HEP BEN USTTEYDIM VE ASLA RAHAT BI SEKILDE BUNU YAPAMADM YENEMEDIM BIZIM ICIN HER DENMEE MORAL BOZUKLUGU PSKOLOJIK BOZUKLUK.SIZCE APARAT BILE ALABILIYOKEN NEDEN OLMUYO NAPMALIYIM TEKRAE APARATA GERI MI DONMELIYIM NOLUR BSEY SOYLEYIN

Yine Harika bir öneriyle ilk mesajı yazmışlar.

Neyse..
Terapist denediniz mi arkadaşım belki okuyarak aşılacak birşey değil bu.

Bence pozisyonu değiştirin ve kayganlatirici kullanın baya ilerlediyseniz olur

Bol bol dua et Allah'a sığınmak her derde deva canım Allah'ım izniyle olur inşallah yeter ki kalpten inanarak dua et

Kayginlastirici kullanin ve sizim alta olmaniz bence daha rahat ilk iliskiler icin

Az bi cesaretle bu işi bitirebilirsiniz herşey sizde bitiyor. Egzersizlerde de artık son aşamaya gelmişsiniz daha fazla kendinize de eşinize de bu eziyeti yapmayın neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum çünkü bende 3 yıl mücadele ettim bu illetle ve sonunda başardım o yüzden diyorum ki hadi bi cesaret :) sırf size yazabilmek için üye oldum

Az bi cesaretle bu işi bitirebilirsiniz herşey sizde bitiyor. Egzersizlerde de artık son aşamaya gelmişsiniz daha fazla kendinize de eşinize de bu eziyeti yapmayın neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum çünkü bende 3 yıl mücadele ettim bu illetle ve sonunda başardım o yüzden diyorum ki hadi bi cesaret :) sırf size yazabilmek için üye oldum
Çok ama çok tesekkur ederim nasil yendinizz

Ustteysen sen aslinda kolay olmali cunku kontrol sende oluyo o zmn. Kayganlastirici kullanin.. olmamasi icin sebep yok .. oyle dusun.. esin dert kalabiliyosa illaki olacaktir.

Back