Egzema mı bu?(resimli)

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
ARKADAŞLAR CİLT HASTALIĞI İLE İLGİLİ BİR BÖLÜM BULAMADIM LÜTFEN VARSA İLGİLİ YERE TAŞIYINIZ KUSURA BAKMAYIN ŞİMDİDEN.. gerçi bu benim için büyük bir dert

Arkadaşlar ben çok pimpirikli biriyim kaç gündür ayağımda ki bu şeyler geçmiyor sivri sinek vs sandım başta ama değil. Ayak bileğimde oluştu aşırı kızarık ve kaşıntı var bitek sağ ayak bileğimde var başka biyerimde hiç yok. Ayağıma dağılıyor. arı sokması gibi nohut büyüklüğünde şişlik . bu ne olabilir basına gelen var mı bugün iyice ilerlemiş çok korktum (

Eklentiler

• 20171210_161235.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 193
Egzamada sedefte böyle kabarık şişlik olmaz, yıllardır egzama ile uğraşan biri olarak ya alerji ya da parazitsel bir şey diyebilirim. Mutlaka doktora görünün.

Bende de egzama var, bu kesinlikle egzama değil. Hemen doktora gidin, ertelemeyin.. Çok geçmiş olsun.

Bu hale gelene kadar beklemeseydin keşke.. Egzama oldugunu düşünmüyorum daha cok bocek isirigi olmus kasiya kasiya bu hale gelmis gibi

Egzama değil çok kötü görünüyor çok geçmiş olsun neden doktora gitmiyorsunuz ben buna şaşırdım kaldım?
Bi de korunmasız şüpheli ilişki falan yaşadınız mı? Bana, cinsel yolla bulaşan hastalık lekelerinden gibi göründü.

Ya yakin arkadaşımda boyle bir sey olmustu cok nadir rastlanan bir vakaydi adi tuhaf biseydi igne ve hapla hafifledi 3 ayda tamamen söndü. Sebebine stres demislerdi .

Sağolun bugün bu kadar ilerlemiş aslında. böcek felan ısırmıştır diye önemsemedik çünkü bende çok kaşıdım eşim korunuyor aslında

Ya yakin arkadaşımda boyle bir sey olmustu cok nadir rastlanan bir vakaydi adi tuhaf biseydi igne ve hapla hafifledi 3 ayda tamamen söndü. Sebebine stres demislerdi .
Buaralar yaşadğım stres çok fazla.. hatta yaklaşık 6-7 aydır sürekli stres altındayım diyebilirim..

egzema ve alerjim var ama bu asla oyle bisey degil. sakin kasima acik tut yaron ilk isin dermatolog olsun gecmis olsun. muhtemelen stres

Tekrar inceledim, iltihaplı görünüyor.

Bende de egzama var, bu kesinlikle egzama değil. Hemen doktora gidin, ertelemeyin.. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Zona falan olmasın?
Derhal doktora gidin

egzema ve alerjim var ama bu asla oyle bisey degil. sakin kasima acik tut yaron ilk isin dermatolog olsun gecmis olsun. muhtemelen stres
Kızlar ışık tutup bakınca üstünde ufak sarı renkte baloncuk/kabarcık var bir iki tane offff kaşımadığm yerdekiler daha bütük gibi yarın gidicem doktora ama uyuyamam bugün ben

Kızlar ışık tutup bakınca üstünde ufak sarı renkte baloncuk/kabarcık var bir iki tane offff kaşımadığm yerdekiler daha bütük gibi yarın gidicem doktora ama uyuyamam bugün ben

Şimdilik düşünmemeye çalış canım. Araştırma sakın internetten de. Kafan daha çok karışır.
Kaşımamaya çalış ve yarın ilk iş mutlaka doktora git. Bize de haber verirsin sonucu.

Egzamada sedefte böyle kabarık şişlik olmaz, yıllardır egzama ile uğraşan biri olarak ya alerji ya da parazitsel bir şey diyebilirim. Mutlaka doktora görünün.
Geçmiş olsun çok sıkıntılıdır bilirim
Tedavi olanları biliyorum çözümü var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…