Sağolun bugün bu kadar ilerlemiş aslında.Egzama değil çok kötü görünüyor çok geçmiş olsun neden doktora gitmiyorsunuz ben buna şaşırdım kaldım?
Bi de korunmasız şüpheli ilişki falan yaşadınız mı? Bana, cinsel yolla bulaşan hastalık lekelerinden gibi göründü.
Buaralar yaşadğım stres çok fazla.. hatta yaklaşık 6-7 aydır sürekli stres altındayım diyebilirim..Ya yakin arkadaşımda boyle bir sey olmustu cok nadir rastlanan bir vakaydi adi tuhaf biseydi igne ve hapla hafifledi 3 ayda tamamen söndü. Sebebine stres demislerdi .
Çok sağolun en iyisi yarın gideyim çok korkmaya başladım 7 aylık da bebeğim varGeçmiş olsun.
Zona falan olmasın?
Derhal doktora gidin
O zaman sakın ihmal etmeyin.Çok sağolun en iyisi yarın gideyim çok korkmaya başladım 7 aylık da bebeğim var(((
Tekrar inceledim, iltihaplı görünüyor.
Bende de egzama var, bu kesinlikle egzama değil. Hemen doktora gidin, ertelemeyin.. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Zona falan olmasın?
Derhal doktora gidin
Kızlar ışık tutup bakınca üstünde ufak sarı renkte baloncuk/kabarcık var bir iki tane offffegzema ve alerjim var ama bu asla oyle bisey degil. sakin kasima acik tut yaron ilk isin dermatolog olsun gecmis olsun. muhtemelen stres
Kızlar ışık tutup bakınca üstünde ufak sarı renkte baloncuk/kabarcık var bir iki tane offffkaşımadığm yerdekiler daha bütük gibi yarın gidicem doktora ama uyuyamam bugün ben
Geçmiş olsun çok sıkıntılıdır bilirimEgzamada sedefte böyle kabarık şişlik olmaz, yıllardır egzama ile uğraşan biri olarak ya alerji ya da parazitsel bir şey diyebilirim. Mutlaka doktora görünün.
Geçmiş olsunBende de egzama var, bu kesinlikle egzama değil. Hemen doktora gidin, ertelemeyin.. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?