- Konu Sahibi pembeveduru
-
Sarimsak sogan domates portakal bunlar egzamayi feci derecede arttiriyor benimde sacimda var egzama bilmeden sarimsakli sampuan kullandim egzamam 4 kati artti bilginiz olsun istedimMerhaba hanımlar. Benimde yüzümde egzama vardı temre duasını okudum keçi yağı sürmedim iyi geliyor gibi oldu ama iyi geldi mi anlayamadım çünkü sonra üstüne sarımsak sürdüm. Böylece egzamam olduğundan daha kuzardı su topladı üstüne kabuk bağladı vs. Birkaç gün egzamamı rahat bıraktım sonrA çinko kremi aldım. İyi geliyor gibi oldu ama geçirmedi. Sadede gelirsek en son denediğim coresatin sarı krem 32tl fiyatı kullanmaya başladıö. 5_6gün olmuştur dün farkettim egzamam düzeliyor. Kabarcıklar geçmiş sadece hafif kızarıklık var sanırım o da zamanla geçer. Birde kreme başladığımda hergün 1kupa ısırgan çayı içmeye başladım. Isırganın egzamaya iyi geldiğini okumuştum. Bunlardan hangisi etkili oldu bilmiyorum ama 3 aydır vardı benim gibi şifa arayanlara belki bir faydam olur diye paylaşmak istedim.
Şuanda nasılsiniz geçtimiSarimsak sogan domates portakal bunlar egzamayi feci derecede arttiriyor benimde sacimda var egzama bilmeden sarimsakli sampuan kullandim egzamam 4 kati artti bilginiz olsun istedim
1 sene olmuş ama şu an ne durumdasiniz.Annemin elinin içinde ve ayagının altında egzema var. ne yaptıysa ne ettiyse kurtulamadı bu hastalıktan. kullanan arkadaşlar nasıl kullandıgını dua yı 3günde mi sınırlı tutacagız ayrıntılarıyla yazarsanız sevinirim.
Merhaba, evet sarınsak benimkini de kocaman yapmıştı ama sonra coresatin krem ile geçtiSarimsak sogan domates portakal bunlar egzamayi feci derecede arttiriyor benimde sacimda var egzama bilmeden sarimsakli sampuan kullandim egzamam 4 kati artti bilginiz olsun istedim
Canimm sendede mi bu ptoblem var? Gecti mi? Bende yeni olustuSayfanın başındaki merhemi kullanan yok mu kızlar
Malesef var Canım şuan geçti şükür umarım tekrarlamazCanimm sendede mi bu ptoblem var? Gecti mi? Bende yeni olustu
Ne yaptinda gecti canim ya bugun gittik dr iki tane krem yazdi banaMalesef var Canım şuan geçti şükür umarım tekrarlamaz
Hangi kremler Canım coresatin mi ben bol bol probiyotik tüketim kızartma ,unlu glutenli gıdalardan uzak durdum ,dvit yükselttim ,sıvı sabun ,yumuşatıcı ,parfüm ve deodrant kullanmadım rolon yerine yves rocher ürünü kullandım ,duş jeli yerine kalıp sabunNe yaptinda gecti canim ya bugun gittik dr iki tane krem yazdi bana
Canim biri nemlendirici öbūrù hamrtan krem yazdi. Yogurdumj evde kendim mayaliyorum probiyotik mayayla kefir yapiyorum bunlar iyi mi geliyor? Corasetinin oembesi var evde dr ogluma vermisti oda atopik dermatit coresetinde mi iyi geliyor sùrsem?Hangi kremler Canım coresatin mi ben bol bol probiyotik tüketim kızartma ,unlu glutenli gıdalardan uzak durdum ,dvit yükselttim ,sıvı sabun ,yumuşatıcı ,parfüm ve deodrant kullanmadım rolon yerine yves rocher ürünü kullandım ,duş jeli yerine kalıp sabun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?