Bende seboreik dermatit yani yağlı egzamam var diye konu açtım ama kimse yazmadı bı üye dışında. Çaresi yok zaten deAnnemin yillardir gecmeyen egzamasi var.Iltihap ve kasintiyla basliyor ve butun vucuda yayilma yapıyor. Kullanmadığımız ilaç vs .kalmadi.Sadece kortizon ise yaradi ama onun da yan etkileri cok fazla.Onerenileceginiz bir kür var mı?
Saçında Selyum şampuan bire bir çözüm önce normal şampuan kiri akıt sonra selyumla yıkaBende seboreik dermatit yani yağlı egzamam var diye konu açtım ama kimse yazmadı bı üye dışında. Çaresi yok zaten de
Selyum eskisi gbi yüzde 2.5 değil ki.onu bulmam lazım.Saçında Selyum şampuan bire bir çözüm önce normal şampuan kiri akıt sonra selyumla yıka
Merhaba benim saçımda var. Selenyum şampuan hiç duymamıştım. Marka verebilir misiniz ?Saçında Selyum şampuan bire bir çözüm önce normal şampuan kiri akıt sonra selyumla yıka
Merhaba sabunlar ağrılar için faydalı mıCanım ben keçi sütlü ve reishi mantarlı sabun satıyorum bu kullananlar egzamaya da iyi geldiğini söylüyorlar bir araştır istersen sana İnstagram adresi de veririm
Eczanede canım adı selyum bana çok iyi geldi ne kaşıntı ne yara ne kepek ne kabuk hiç kalmadı çok şükür biraz kurutuyo saçı ama sorunu çözüyoMerhaba benim saçımda var. Selenyum şampuan hiç duymamıştım. Marka verebilir misiniz ?
Anladım Allah şifa versin inşAllah çözüm bulursunuzSelyum eskisi gbi yüzde 2.5 değil ki.onu bulmam lazım.
Bide benim göğüsaramda
Saçımda degil
Tamam çok teşekkür ederimEczanede canım adı selyum bana çok iyi geldi ne kaşıntı ne yara ne kepek ne kabuk hiç kalmadı çok şükür biraz kurutuyo saçı ama sorunu çözüyo