Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaklaşık 5 senedir egzema rahatsızlığım var önceleri sadece elimde idi. şimdi göz çevremde ve burnumda oluştu ve çok kaşınıyo doktora gittim hiç birşeye yaramadı lütfen işe yarayan bişey önerebilir misiniz
Canım benim öncelikle kafanı takmamanı öneririm biliyorum biraz zor ama egzama strese bağlı olarak da artıyor o yüzden canını sıkmamaya çalış.. Bende de çocukluğumdan beri var egzama malesef hatta çocukken bir ara bütün vücuduma yayılmıştı çok kötü olmuştu. Üniversiteye başladığım sene bu sefer göz çevremde başladı, tam geçti kurtuldum derken kaç kez başa döndüm. Eğer egzaman çok ilerlemişse kortizonlu krem kullanmalısın mutlaka bunun için de bir doktora gitmelisin. Kortizonlu kremleri bıraktıktan sonra da egzamalı yerlerini hep nemli tutmaya çalış. Mesela ben göz çevreme zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor. Bir de kafana çok takmamaya çalışacaksın işte..Yaklaşık 1 yıldır egzamam yok çok şükür inş seninkiler biter kurtulursun çok çok geçmiş olsun canım
Canım 1 sene öncesinde bu rahatsızlık bendede vardı. Doktoruma gittim. Bana Elecon Pomat %1 ve Excipial Lipo verdi. Birincisi krem ikincisi ise losyon. İkiside çok iyi geldi ve geçirdi. Şimdi hiç egzama sıkıntısı çekmiyorum. Losyonu günde 3 defa kullandım tüm vücuduma. Kremi ise yatmadan önce 1 kez egzamalı olan kısımlara sürdüm. Yalnız duş sırasında sabun yerine nemlendiricili duş jeli kullanmalısın. Ayrıca egzamaların geçtikten sonra bir daha tekrar etmemesi için hergün sabah akşam vücudunu vücut losyonları ya da kremleriyle nemlendirmelisin. Eğer yardım edebildiysem ne mutlu bana