Cilt Bakımı Ürünleri Egzamalı yüzüm için nemlendirici tavsiyesi...Yardım kızlar...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fundaserdar

Prensesim Abla Oluyor
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
241
15
68
Selam arkadaşlar yüzüm hamilelik döneminde egzamalı bi cilde dönüştü ara ara tekrarlıyor ve advantan ile 2-3 günde düzeliyor kesin çözüm sanırım yok.

benim sorum yaz kış kup kuru olan pul pul dökülen yüzüm için nemlendirici önerisi olacak. fondoten,bb krem falan süremiyorum :( sürünce yüzümdeki pullu deri acayip kötü görünüyor kabuk kabuk nemsiz ve sert :5:

bebekten önce mecburen beklazon krem sürüyordum ancak o nemlendiriyordu yüzümü ama hamilelik+emzirme döneminde kullanılamıyor. zaten kortizonlu oldugu için uzun dönem kullanılması sakıncalıymış.

benimle aynı durumda olup çözüm bulan var mı? ilgilenenlere şimdiden teşekkürler :kkk:

cnm benmde anlımda var bende advantan kullanıorum gecııro. cıldım kuru ama pullanmıo dove kullanıorum o kuruluguda aldı goturdu aslında ben o kabuklanmalardan clear sampuanla kurtuldum ne kadar mantıklı gelır bılmıorum ama ben yapıorum. arada bı clearın morlu olanıyla yıka yuzunu o pullanmada gıdıo. krem olarakda ozellıkle bı krem kullanmaıorum ama hergun fondoten kullanıorum kullandıgım üründe yumusacık yapıo cıldımı , loreal infallible umarım yardımcı olmuşumdur :31:

canım çok teşekkür ederim demekki senin cildin benimki kadar kuru değil fondoten sürebildigine göre ben süremiyorum çok kuru oldugu için. clear şampuanı denicem bişey kaybetmem di mi :)

canım çok teşekkür ederim demekki senin cildin benimki kadar kuru değil fondoten sürebildigine göre ben süremiyorum çok kuru oldugu için. clear şampuanı denicem bişey kaybetmem di mi :)

butun kabuklanmayı gecırcek goruceksın dene mutlaka clearı bnm artık kulak ıclerıme kadar kulak kenarlarıma kadar gelmıstı o kabuklanmalar sımdı hıc yok cok sukur yasadıgım ıcın bılıorum ne kadr berbat oldugunu :50:

fairym bir araştırayım dediğin ürünü teşekkürler...sende etki etti mi bu arada?

bende 3-4 gun önce rosense gül suyu ve vazelinini aldım aynı markanın gül suyu ile silip vazelin sürüyorumyüzüm yumuşacık oldu alnımdaki sert kabuksu tbaka hala çok az da olsa var fondoten sürsem gene belirgin şekilde görünür kesin çözüm ne bir bilsem :50:

ben de daha önceden advanten krem kullanıyordum ama artık geçirmemeye başlamıştı şimdi elocon losyon alıyorum kulak kürdanının ucuna döküyorum burun kenarlarımı alnımı filan siliyorum ertesi gün pul pul dökülüyor yumuşak cildim ortaya çıkıyor anca. Nemlendirici olarak da sebamedin nemlendiricisini kullanıyorum ben iyi geliyor.

cnm benmde anlımda var bende advantan kullanıorum gecııro. cıldım kuru ama pullanmıo dove kullanıorum o kuruluguda aldı goturdu aslında ben o kabuklanmalardan clear sampuanla kurtuldum ne kadar mantıklı gelır bılmıorum ama ben yapıorum. arada bı clearın morlu olanıyla yıka yuzunu o pullanmada gıdıo. krem olarakda ozellıkle bı krem kullanmaıorum ama hergun fondoten kullanıorum kullandıgım üründe yumusacık yapıo cıldımı , loreal infallible umarım yardımcı olmuşumdur :31:

Canımmm advantan henüz almadım kullanmadım ama kepek önleyici şampuanla ben de yüzümü yıkadım. Kesinlikle işe yaradııı :31: Ben evde head&shoulders mı ne vardı onla yıkadım.. üstüne de kayısı yağı sürdüm çok işe yaradı :29:
Çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için :54:

Son düzenleme:
Back
X