Egzamalarım geçmiyor.

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
Elimde koltuk altımda ensemde boynumda gözlerimin üst kısmında eklem yerlerimde kısacası her yerimde egzama var....

Doktora göründüm ilaç verdi,kullanıyorum ama yok..öleceğim kaşıntıdan..Her yerim deli gibi kaşınıyor..Hele ellerim minik minik sulu sivilceler oluştu...

Doktor bir kimyasal dokunmuş sana dedi,bilmediğim ithal bir parfümü kullandım sanırım o dokundu..Çünkü adetimdir,tenime sıkarım...

Bu illetten nasıl kurtulabilirim?Doğal yolları falan yok mudur...

Elimde koltuk altımda ensemde boynumda gözlerimin üst kısmında eklem yerlerimde kısacası her yerimde egzama var....

Doktora göründüm ilaç verdi,kullanıyorum ama yok..öleceğim kaşıntıdan..Her yerim deli gibi kaşınıyor..Hele ellerim minik minik sulu sivilceler oluştu...

Doktor bir kimyasal dokunmuş sana dedi,bilmediğim ithal bir parfümü kullandım sanırım o dokundu..Çünkü adetimdir,tenime sıkarım...

Bu illetten nasıl kurtulabilirim?Doğal yolları falan yok mudur...

bnmde sadece ellermde war
gıtmıstm yıllar once doktra ılaclar wermıstı
hıcte faydasını gormedım
bazen delı gıbı kasınıyo
kanatıorum ellerımı kasırken
ama senn dıger bolgelerdede warmıs
allah kolaylk wersn

bnmde sadece ellermde war
gıtmıstm yıllar once doktra ılaclar wermıstı
hıcte faydasını gormedım
bazen delı gıbı kasınıyo
kanatıorum ellerımı kasırken
ama senn dıger bolgelerdede warmıs
allah kolaylk wersn

amin..bazen yolda yürürken bile farkında olmadan elimi kaşıyorum

çok geçmiş olsun arkadaşım :KK48:
benimde sağ elimin üzerinde kocaman kaşıntılı bir kızarıklık var bazen sulanıyor bazen pul pul dökülüyor.doktorada gitmedim önemsemedim.benimkide egzema olabilirmi ?

İlaçlardan fayda göremediysen doktoruna bildir, ya da iyi bir dermatoloğa git. İlerlerse daha kötü olur, geçmiş olsun

çok geçmiş olsun . ısırgan çayı iyi geliyor diye biliyorum ben. netten araştırıp içebilirsin. bi çok şeyede faydalı.

Ben 20 senedir cekiyorum o ileeti malesef bi tedavisi yok tamamen geciren bi ilac yok surekli vucudunu nemli tutucaksin kuru ciltlerde oluyo genelde.

Benim de egzama sorunum var malesef.45 günde bir falan tekrarlıyor.Hatta şu aralar tekrar çıkmaya başladı.Ben çıktığı zaman bir iğne sayesinde kurtuluyorum.Gayet ucuz ve bilinen bir iğne.Ama malesef kortizon içeriyor.Doktor bana 2 ayda bir yaptırırsan çok sık yaptırmazsan sorun olmaz demişti.İğneyi yaptırdıktan bir kaç gün sonra tamamen geçiyor.Çaresiz kaldığım yaptırmadan duramadığım için yaptırıyorum malesef.

bence iyi bir dermatologa git. istanbuldaysan sana bi doktor önerisi yapabilirim.

benim de kaç senedir saç diplerim de var sürekli elim kafamda. dönem dönem azıyorlar. ama malesef hiçbir ilaç çözüm olmadı. olanı da duymadım. bir çok dermatoloğa gittim. iyileşmiyor

çok geçmiş olsun arkadaşım :KK48:
benimde sağ elimin üzerinde kocaman kaşıntılı bir kızarıklık var bazen sulanıyor bazen pul pul dökülüyor.doktorada gitmedim önemsemedim.benimkide egzema olabilirmi ?

aynen bende olanlar bunlar...bence egzama cnm

Çok geçmiş olsun canım eğer işe yarar bir çözüm bulursan lütfen banada mesaj at 7 yaşıda bir oğlum var ve yıllardır anllatığın gibi Allerjik astım hastası muhtemelen seninkide allerji kaynaklı bişeydir umarım bir çaresini bulursun:KK43:

Çok geçmiş olsun canım eğer işe yarar bir çözüm bulursan lütfen banada mesaj at 7 yaşıda bir oğlum var ve yıllardır anllatığın gibi Allerjik astım hastası muhtemelen seninkide allerji kaynaklı bişeydir umarım bir çaresini bulursun:KK43:

bulunduğum yerin en iyi dr una gitiim gözlerimdeki egzama geçti ama ellerim geçmiyor
bana dedi evde yeni boya falan mı yapıldı bişiy dokunmuş die..bence oğluna alerji testi yaptır neye karşı olduğuna dair...

Canım egzema içten vuruyor karaciğerini temizlemen lazim bunun için enginar içebilirsin. Inan bana mucize bi dene inanki bişey kaybetmezsin. Aktardan enginar yaprağı al kurutulmuş. 15 gün boyunca aksan yemeğinden 2 saat sonra ic. Kaynar suya 3-4 tane enginar yaprağı at 5-7 dakika birlikte kaynat. sonea kapat ama kapattıktan sonra yaprakların içinde bekletme hemen al yaprakları. Onu icilecek sıcaklığa gelince 1 bardak iç. sonra 15 gün bırak on beş gun tekrar iç. Böyle 6 ay ya da bir sene yap. Uc aydan sonra fayda görürsün ama kalıcı çözüm için uzun zaman yapman lazım inan bana cok faydali. Karaciğer dostu. Bunu yap sivilce leke onlara da faydası okur hep

Canım egzema içten vuruyor karaciğerini temizlemen lazim bunun için enginar içebilirsin. Inan bana mucize bi dene inanki bişey kaybetmezsin. Aktardan enginar yaprağı al kurutulmuş. 15 gün boyunca aksan yemeğinden 2 saat sonra ic. Kaynar suya 3-4 tane enginar yaprağı at 5-7 dakika birlikte kaynat. sonea kapat ama kapattıktan sonra yaprakların içinde bekletme hemen al yaprakları. Onu icilecek sıcaklığa gelince 1 bardak iç. sonra 15 gün bırak on beş gun tekrar iç. Böyle 6 ay ya da bir sene yap. Uc aydan sonra fayda görürsün ama kalıcı çözüm için uzun zaman yapman lazım inan bana cok faydali. Karaciğer dostu. Bunu yap sivilce leke onlara da faydası okur hep

bulunduğum yerin en iyi dr una gitiim gözlerimdeki egzama geçti ama ellerim geçmiyor
bana dedi evde yeni boya falan mı yapıldı bişiy dokunmuş die..bence oğluna alerji testi yaptır neye karşı olduğuna dair...

yaptır canım test herşeye allerjisi varmış :/

kızlar denize girdikten sonra iyileşti..ayrıca prednola sürdüm birkaç gün...

aktarlar ardıç katranından krem yapıyorklar iyi geliyor. önemli olan karaciğeri temizlemek.

X